NIKOLIĆI PODVODILI SNAJU ZA 100 EVRA Primoravali devojku na s*ks šest puta dnevno, a tek da vidite čime su se hvalili na Fejsbuku! Sramno! (FOTO)

Obmanuta od beogradske porodice Nikolić, devojka (19) pristaje da se preseli u dom svog dečka. Nedugo zatim postaje robinja u lancu elitne prostitucije, a podvodi je - svekrva.

Podvodili tinejdžerku
Podvodili tinejdžerku, Foto: Facebook printscreen

Policija i tužilaštvo saopštili su u sredu da su dve grupe beogradskih makroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara. Dve grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dve devojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu devojku (19) za 100 evra po satu. Svako od njih je imao posebnu ulogu, više o tome čitajte OVDE.

PLAN

Kako se sumnja, čak je i devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice iz pakla.

- Ona je jedno vreme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se prostituše. Zaradu od prostitucije delila je sa njim popola - priča izvor upoznat sa istragom.

Međutim, devojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Podvodili tinejdžerku
Podvodili tinejdžerku, Foto: Facebook printscreen

- Nedugo pošto su započeli zajednički život u porodičnoj kući gde je Miroljub živeo sa roditeljima, njegova majka Jasmina osmislila je plan kako da podvodi devojku, od čega je porodica dobro profitirala - priča izvor upoznat sa slučajem.

OGLAS

Kako se sumnja, Jasmina je tada objavila oglas na internetu na kojem je postavila fotografiju devojke, kao i broj telefona na koji bi je zainteresovani muškarci kontaktirali.

OVOLIKO GODINA ROBIJE ČEKA MONSTRUME IZ MIRIJEVA! Prodavali nesrećnu devojku (19) bez roditelja! Terali je na s*ks više puta dnevno, a sada ih čeka SRAMNA kazna! (FOTO IZ JAVNE KUĆE)

- Svako od ukućana imao je svoju ulogu u podvođenju devojke. Jasmina je bila organizator, njena ćerka Kristina javljala se na telefon i predstavljala kao devojka sa oglasa, te je ugovarala mesto i vreme sastanka sa klijentima. Muž i sin Goran i Miroljub, kao i rođak Bajram Demiri, imali su zadatak da devojku voze kod mušterija u smenama, 24 sata dnevno, svakog dana u nedelji - objašnjava naš sagovornik. Novac od prostitucije - 100 evra po satu, koliko je bila tarifa koju je kako se sumnja odredila Jasmina - uzimali su joj do poslednjeg dinara.

- Devojka nije smela da se buni, jer su joj konstantno pretili, a nisu se libili ni da dignu ruku na nju - objašnjava izvor.

Javna kuća Mirijevo
Javna kuća Mirijevo, Foto: MUP

Kako se sumnja, podvođenje devojke trajalo je punih deset meseci: od sredine avgusta 2018. godine do sredine maja 2019. godine. Nažalost, obmana tinejdžerke trajala je i duže...

ŠEST KLIJENATA DNEVNO

Za pomenuti period sumnja se da je ova porodica eksploatisanjem nesrećne devojke pribavila imovinsku korist u višemilionskom iznosu, dakle više desetina hiljada evra. Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je devojka bila eksploatisana maksimalno. Na primer, dnevno su je terali da opsluži i po šest klijenata više puta.

Javna kuća
Javna kuća, Foto: MUP

Uhapšenima se stavljaju na teret više krivičnih dela, najpre trgovina ljudima, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, posredovanje u vršenju prostitucije i drugo. Nakon višemesečne istrage, ovu kriminalnu grupu razbili su policijski službenici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenja ljudi u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu. Njima je juče nakon saslušanja određen pritvor do tri meseca.

"Glamur" uz "versaće" pločice

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom organizovao podvođenje nesrećne devojke (19), takođe je uhapšen u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je zajedno sa još dvoje svojih rođaka podvodio dve devojke. Na društvenim mrežama ovaj čovek se hvalio stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom "versaće" marke.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi