Svekar Jelene Marjanović o bolu koji ne jenjava: Ide 8. mart, a Jana mami nosi poklon na grob

Otac Zorana Marjanovića kaže da cela porodica ima osećaj da se tragedija juče desila i da im proteklih pet godina nikako nije zalečilo rane

Jelena Marjanović
Foto: Alo.rs

Jani je svaki 8. mart u školi najteži. Sva deca ushićeno prave poklone za majke, a ona svojoj mami nosi na grob, priča Vladimir Marjanović, svekar mučki ubijene pevačice Jelene Marjanović, tačno mesec dana pred godišnjicu zločina koji se desio 2. aprila 2016. godine, za koji je optužen njen suprug Zoran.

Otac Zorana Marjanovića kaže da cela porodica ima osećaj da se tragedija juče desila i da im proteklih pet godina nikako nije zalečilo rane.

– Sve nam je teže i teže. Pored patnje za našom Jecom i dalje se borimo sa brojnim neistinama koje su nam razorile porodicu i jednoj devojčici još više smrskale srce, a njenu baku Zoricu zakovale za krevet nakon moždanog udara – kazuje Vladimir Marjanović.

On kaže da je njegova unuka dosta slična pokojnoj majci Jeleni i da beg od teške stvarnosti pronalazi u učenju i crtanju.

– Jana je vrlo vesela poput majke, ali isto tako zna i da krije svoju tugu. Jeca je znala da plače u toaletu za svojim ocem, da mi ne vidimo, a u Janinoj dečjoj sobi skoro svako jutro zateknem jastuk mokar od suza. Bila je nerazdvojna od majke i sećanja joj nisu izbledela iako ju je izgubila sa pet godina. Kao i svakog 8. marta i sada će u školi praviti poklon za Jecu i truditi se da joj ne vide suze. Nakon časova će nam tražiti da odemo na mamin grob kako bi joj tamo ostavila svoj dar. Tamo je vodimo samo kada ona to traži – jedva izgovara Janin deda.

Uprkos teškom detinjstvu pevačicina ćerka je veoma uspešna u školi i već razmišlja o svojoj budućnosti.

– Ona nam je jedina svetla tačka u porodici. Ima sve petice i obožava da uči. Kada dođe kući igra se sa ljubimcima kojih nam je prepuna kuća. Imamo i pse, i ribice i papagaje. Nikada nam ne traži da joj kupujemo odeću, uvek neku životinju. Osim toga voli da čita i knjige o znamenitim ličnostima i da crta. Rekla nam je da bi volela da postane mikrobiolog – otkriva svekar Jelene Marjanović.

Zoran ne može da radi zbog Jece

Vladimir Marjanović otkrio nam je i da njegov sin Zoran toliko pati za suprugom Jelenom da još uvek ne može da nastavi sa poslom kompozitora.

– Ima puno nedovršenih pesama. Kad god uđe u studio navrnu mu jaka sećanja na Jecu i pozli mu. On je sa njom po 12 sati tamo sedeo i radio na kompozicijama. Razni pevači ga konstantno zovu i naručuju, ali on još uvek ne može da radi, pogotovo što svi traže emotivne pesme koje mu bude svu tugu na voljenu suprugu. Nadamo se da će se nakon hapšenja pravog krivca vratiti poslu – kaže sagovornik.

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge odloženo je 24. februara za 8. april jer je jedan od četvorice njegovih advokata, Nikola Dumnić, zaražen koronavirusom, a ostali branioci, kao i Marjanović, bili su sa njim u kontaktu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nekl neko
  05/03/2021 - 04:49
  Da li se sad umijlavate onim po kojima ste do jucer pljuvali, ako se dokaze da nisi krivi nebi vam bio u kozi novinari, uzece vam sve.
 • Korisnik: Ajde
  04/03/2021 - 21:50
  Ne glupirajte se, neka prizna i olaksa sebi dusu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi