Vrdnik, ubistvo
Alo!/Masanori Jošida
Vrdnik, ubistvo

Alo!/Masanori Jošida

Vrdnik, ubistvo, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

Operativci koji rade na rasvetljavanju ovog ubistva sumnjaju da je upravo Grčićeva žena otvorila vrata ubici!

- Grčić je 24. aprila sa ženom iznajmio apartman u Vrdniku, izolovan u šumi. Sledećeg dana je imao ugovoren sastanak sa saradnikom, ali je oko 23 sata u njihov apartman upao ubica maskiran kačketom i posle tuče s njim potegao pištolj i usmrtio ga jednim hicem u grudi. Sumnja se da je upravo Danijela otvorila vrata apartmana i pustila ubicu unutra - navodi naš izvor blizak istrazi.

ŠVALER JOJ UBIO MUŽA! Rasvetljeno ubistvo u Irigu, policija raskrinkala ljubavni trougao, otkriven pakleni plan koji su skovali, pa za sve optužili MAFIJU!

 

Grčićevoj supruzi je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušana u tužilaštvu.

Nemanja Grčić bio je blizak saradnik Alena Kurine, vođe jedne od najjačih kriminalnih grupa u Vojvodini. Osuđivan je zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Nemanja Grčić

Privatna arhiva

Nemanja Grčić, Foto: Privatna arhiva

- Grčić je svojevremeno robijao tri i po godine zbog krijumčarenja heroina. U junu 2010. uhapšen je na području Raške, a u njegovom „sitroenu“ nađeno je pola kilograma heroina, koji je s Kosova pokušao da prokrijumčari u Beograd - navodi naš sagovornik.

"NEKA TE ANĐELI ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ" Prijatelji se opraštaju od Nikole (22) koji je nastradao kod Nove Pazove (FOTO)

Kurina je svojevremeno, osim za trgovinu narkoticima, bio privođen i zbog skrivanja Vojislava Šarčevića Anestezije iz Novog Sada, koji je dovođen u vezu sa ubistvom Subotičanina Mirka Milićevića Hajčara (42), sestrića vladike Irineja Bulovića, u julu 2016. U oktobru 2015. ranjen je sa devet metaka kada je u sačekuši na Paliću ubijen Filip Vilotijević Kićun iz Novog Sada, koji je vozio njegov BMW X6.

Istraga je ukazala da je prava meta bio Kurina i da je izbegao sigurnu smrt samo zato što nije bio na mestu vozača.