Nikola Dević
Instagram
Nikola Dević

Instagram

Nikola Dević, Foto: Instagram

- Tužna vest potresla je Novu Pazovu. Dugogodišnji član rukometnog kluba "Nova Pazova" Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli nek te čuvaju jer ti to zaslužuješ! - Stoji uz fotografiju na Instagram stranici ovog kluba.

 

Njegovi prijatelji izjavljuju saučešće uz reči: "Devke, počivaj u miru". 

 

Podsećamo, mladić Nikola Dević (21) i Aleksandra Kolarov (49) izgubili su život u nesreći koja se dogodila na putu između Stare i Nove Pazove sinoć oko 22 sata, dok je dvoje njihovih saputnika još uvek u teškom stanju.

TUGA U PORODICI SRBA NASTRADALIH U HRVATSKOJ "Radovali se rođenju unuka, dva dana je svirala muzika, a sada ih familija oplakuje!"

- Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata kada je automobil marke folksvagen pasat idući iz pravca Stare Pazove ka Novoj sleteo sa puta i udario u drvo. Dvoje mladih je na licu mesta izgubilo život, a dvoje teško povređenih je prevezeno u Zemunsku bolnicu - rekli su u MUP-u.

Prema rečima prijatelja, njih četvoro se vraćalo kući u Novu Pazovu sa svadbe koja je bila Staroj Pazovi i u trenutku preticanja su izgubili kontrolu nad vozilom nakon čega su sleteli sa puta i zakucali se u drvo. Nikola i Aleksandra na licu mesta su izgubili život, dok dvoje ostalih se trenutno nalaze na intenzivnoj nezi Zemunske bolnice i u teškom su stanju.

UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI, PA U STANICI NASRNUO NA POLICAJKU Dao se u beg, skočio u reku, a onda su niški policajci sve oduševili jednim potezom! (VIDEO)

Svadba sa koje su se vraćali bila je svadba njihovog kolege iz firme koju drži, prema pisanju Kurira Aleksandrin muž u kojoj su svi bili zaposleni. Kurir navodi i da je Aleksandra snajka proslavljenog srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova.

Na njegovom Fejsbuk profilu stoji da se godinama intenzivno bavio rukometom i većina fotografija je sa raznih utakmica na kojima je igrao. Takođe, Nikola je bio strastveni navijač Partizana, pa je dosta objava posvetio svom omiljenom klubu.