TELA PRONAĐENA U STANU NA VOŽDOVCU Lomio ženi noge, tukao čime je stigao, krvi je bilo svuda... Kuma otkrila jezive detalje iz života nesrećnih supružnika!

Kuma supružnika pronađenih u stanu o njihovom odnosu i životu

Leševi
Foto: printscreen/youtube

Ovim rečima kuma Gorana i Jelice Manić, Verica Todorović, neposredno nakon pronalaska njihovih tela u stanu u Gostivarskoj ulici priča o njihovom odnosu i životu.

Tela supružnika pronašla je komšinica, kada je pokucala na njihova vrata pošto se duže vreme nisu javljali na telefon. Čim je osetila neprijatan, nesnosan miris, odmah je pozvala policiju.

- U poslednje vreme nismo bili u dobrim odnosima, ali se poznajemo više od 20 godina. Goran i ja smo zajedno radili u Železnici, on je čistio pruge i živeli smo u nužnom smeštaju kod Beograda na vodi, ali smo dobili ove stanove nakon rušenja. Ja sam ih venčala pošto niko nije hteo, a njegova prva supruga, sa kojom ima osmoro dece, preminula je - priča njihova kuma, ali istovremeno i komšinica iz Gostivarske broj 70.

Kako kaže, Goran se posle smrti prve supruge propio i postao nasilan, a kako je prolazilo vreme njegova agresivnost postala je sve izraženija.

- Maltretirao je i tukao svoju ženu čime je stigao - motkom, metlom, šta dohvati... Ona ga je prijavljivala policiji, ali znam i da je povlačila prijave, verovatno jer nije imala gde budući da je izbeglica iz Bosne i da je starija od njega 20 godina. Kada joj je polomio nogu, nije mogla ni do toaleta da ode, a kada ih je naša zajednička poznanica posetila kazala je da je zaticala užasne scene - priča kuma.

Da je Goran bio nasilan potvdila je i prva komšinica ovog bračnog para.

- Čuli bismo svađu i buku iz njihovog stana. Više puta sam zvala policiju i hitnu pomoć, a jednom prilikom sam videla i krv na hodniku. Poslednji put sam ih videla pre oko mesec dana, jako su loše izgledali, bili su veoma mršavi... Kada sam osetila ovaj miris, znala sam da je iz njihovog stana - priča komšinica i dodaje da su prema njoj i drugim komšijama bili korektni, ali da su se međusobno tukli i svađali.

Tela supružnika poslata su na obdukciju kojom će tačan uzrok smrti biti razjašnjen. Prema nezvaničnim informacijama, moguće je da su preminuli od gladi, mada komšije spominju i trovanje alkoholom.

Kako je "Blic" već objavio, muškarac koji je pronađen mrtav je imao policijski dosije i hapšen je zbog krađa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi