MARJAN JE UHAPŠEN U NOVOM SADU ZA ČETIRI UBISTVA! Sumnjiči se za likvidacije, kao i to da pripada jednom od crnogorskih klanova! Dao nam je izjavu iz zatvora! PROĆI ĆE VAS JEZA!

Podgoričanin Marjan Vujačić (34), koji je u Srbiji uhapšen zbog falsifikovanih dokumenata, oglasio se iz zatvora preko svog advokata Borivoja Borovića i poručio da „nije nikakav mafijaš, kriminalac, član neke kriminalne grupe, a kamoli ubica“.

Marjan Vujačić negira optužbe
Marjan Vujačić negira optužbe, Foto: Privatna arhiva

* Marijan Vujačić negira optužbe

* Tvrdi da je pakao za njega počeo 11. juna, kada su ga priveli u policijsku stanicu u Novom Sadu

* On se sumnjiči za ubistva Jugoslava Cvetanovića u Srbiji, Mila Ilića (28) i Veska Kalezića (47) u Podgorici i Gorana Tasića zvanog Gokče u Holandiji

- Nisam u nekim grupama kao što su škaljarska, kavačka, crnogorska, srpska, niti imam milione i kamione, nego su me ubacili u grupu zato što sam Crnogorac i imam falsifikovane dokumente - poručuje Vujačić.

Njen bicikl pronađen u centru grada, PORODICA PREKLINJE ZA POMOĆ! (FOTO)

AUTOR: Telegraf.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.08.2019. 20:36 Sanela Pastor (13) nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu, a njena porodica moli za bilo kakvu informaciju o devojčici. Nestanak je prijavljen policiji.

On tvrdi da je pakao za njega počeo 11. juna, kada su ga priveli u policijsku stanicu u Novom Sadu, gde su ga, kako tvrdi, tukli i mučili.

- Kada su videli da od tog nema ništa, počeli su da licitiraju da li sam „škaljarac“ ili „kavčanin“, počeli su da me ucenjuju, prete da priznam da sam plaćeni ubica za neku grupu. Prvo su me optužili da sam počinio sedam ili osam ubistava, ali kada su videli da nisam bio tu 2016.godine, očito su bili zadovoljni i sa tri ili četiri, samo da zatvore slučajeve - naveo je u svom pismu Vujačić.

On se sumnjiči za ubistva Jugoslava Cvetanovića u Srbiji, Mila Ilića (28) i Veska Kalezića (47) u Podgorici i Gorana Tasića zvanog Gokče u Holandiji.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi