NESTALA DEVOJČICA (13) U ZRENJANINU! Njen bicikl pronađen u centru grada, PORODICA PREKLINJE ZA POMOĆ! (FOTO)

Sanela Pastor (13) nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu, a njena porodica moli za bilo kakvu informaciju o devojčici. Nestanak je prijavljen policiji koja intenzivno traga za njom!

Sanela Pastor
Sanela Pastor, Foto: facebook.com

* U Zrenjaninu je nestala Sanela Pastor

*  Njen bicikl je pronađen u centru Zrenjanina

* Porodica moli za pomoć

Sanela je rano jutros napustila kuću na bicikli i otada porodica nije čula ni reč o njoj. 

- Njen bicikl je pronađen u centru Zrenjanina, no ne znamo u kom se pravcu zaputila. Upravo smo pogledali snimke sa sigurnosnih kamera koji ukazuju da bi to mogla biti ona, ali to tek treba da saznamo. Iskreno se nadamo da je u pitanju neka tinejdžerska pobuna - kaže za njen zabrinuti brat Nenad.

 

Kako dodaje, ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto moglo da se desi.

Ova dva policajca su zatekli muškarca kako ljulja i trese dete kao da nije živo, a onda su izveli pravu MAGIJU na autoputu Niš-Beograd!

AUTOR: Alo.rs/Enis Sadiku DATUM I VREME: 17.08.2019. 19:56 - 17.08.2019. 20:07 Da policija ne služi samo da upozorava i kažnjava već da štiti i služi, uverio se u petak mekedonski državljanim kome u dva pripdnika policije Aeksandar Milenković i Vladan Nikolić pravovremenom intervencijom spasili čerku (9).

- Sve je bilo u redu, nije bilo svađa u porodici ili bilo čega što bi je nagnalo da pobegne. No, molimo se da jeste i da će se uskoro javiti. Zatečeni smo - kaže on.

Sanela je visoka 155 centimetara i teška 51 kilogram. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na priložene kontakte.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi