Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Upravo je alkohol bio razlog njihove svađe. Milan je želeo da ide kući, a Nada nije htela sa njim u takvom stanju da sedne na motor, te je još malo ostala kod prijatelja.

Pročitajte i ovo:

 

Nakon nekog vremena, prijatelj koji se nalazio tu, ponudio se da Nadu odveze kući, budući da je bio mrak.

Kada su stigli u Nadinu kuću u koju se Milan nakon početka njihove veze doselio, on je zbog izrazite ljubomore koju je i ranije ispoljavao prvo nasrnuo na prijatelja. Međutim, on ga je odgurnuo i udaljio se odatle da pozove policiju.

Nada je ostala sama sa Milanom, koji je tada krenuo ka njoj. Počela je da trči ka komšijskoj kući i moli za pomoć.

U trenutku kad je stigla pred vrata, lupala je, ali joj niko nije otvarao. U tom momentu je, prema rečima komšija, stigao Milan i počeo da joj čupa kosu toliko jako da se i sada na telu žrtve vide delovi na glavi bez kose. Potom je uzeo nož i porezao je po vratu.

Prema kasnijem izveštaju policije i hitne pomoći, to je bilo kobno, jer je Milan presekao ključnu venu karotidu. Zbog toga je krv u velikim količinama lila, a ni sinoćnja kiša nije uspela da je spere, tako da su i sada na mestu zločina veliki tragovi krvi.

Policija

Alo!/Nenad Vujanović

Policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Videvši da se nešto dešava potrčao sam prema njihovom dvorištu i tu me je dočekao jeziv prizor. Milan je u naručju držao Nadu sa prerezanim vratom u sred livade. Potrčao sam da pomognem, a on je shvativši šta je uradio samo uzviknuo: Brzo zovi hitnu i policiju - ispričao je za mladić koji se tu zatekao i koji nije želeo da se predstavi i eksponira u javnosti.

Kako on navodi, odmah je pozvao policiju i hitnu. U tom trenutku se vratio i prijatelj koji je Nadu dovezao kući i oni su zajedno pokušali da je unesu u kola i odvezu u bolnicu.

- Međutim, ubrzo se pojavila hitna pomoć i policija, pokušali su da je reanimiraju, ali pošto je presečena ključna vena, nije joj bilo spasa - priča ovaj mladić koji dodaje da je policija privela Milana, a u stanicu smo pošli i mladić i čovek na koga je prvo Milan nasrnuo.

Pročitajte još:

 

Prema njegovim navodima na pitanja policije, Milan nije odgovarao - sve vreme je ćutao i nervozno trljao ruke.

Svađali se i ranije

Komšije navode da su Nada i Milan nekoliko godina u vanbračnoj zajednici. Prema nezvaničnim saznanjima iz MUP-a, Trbojević je i ranije imao dosije za nasilničko ponašanje prema prvoj supruzi, od koje se razveo i sa kojom ima dete.

- Nada i on su se stalno svađali. Od kad je on došao u kraj nismo imali mira - navode susedi i dodaju da je Milan radio kao nadničar, dok je Nada bila zaposlena u vrtiću kao spremačica.

Kažu i da je Nada bila fina žena sa kojom su se mnogi družili, ali od kad je on došao, susreti sa ostalima su se proredili, verovatno zbog njegove ljubomore. Nada ima i dva sina iz ranijeg braka, ali od kad je ušla u vezu sa Milanom oni su se odselili i komšije sada ne znaju šta je sa njima.