Šteta na audiju Rna autu se procenjuje na 80.000 franaka
Policija St Gallen
Šteta na audiju Rna autu se procenjuje na 80.000 franaka

Policija St Gallen

Šteta na audiju R na autu se procenjuje na 80.000 franaka, Foto: Policija St Gallen

Mladić iz kantona Zoloturn u severozapadnoj Švajcarskoj vozio je na auto-putu A1-u u Lencburgu automobil „audi R8“, vredan 180.000 franaka (164.000 evra), ali je zbog brze vožnje oko 11.50 časova izgubio kontrolu nad skupom mašinom, pišu švajcarski mediji.

„Audi R8“ odbio se o štitnike i okrenuo nekoliko puta. Srbin je srećom ostao nepovređen u nesreći, rečeno je u kantonalnoj policiji u mestu Argau. Spasioci su morali da seku automobil od kojeg je ostala samo olupina, a svi se čude kako je uopšte ostao živ.

Mladić je vozačku dozvolu dobio pre samo nekoliko meseci, a šteta na skupim kolima procenjuje se na oko 80.000 franaka.

Mladić je imao dozolu samo nekoliko meseci

Policija St Gallen

Mladić je imao dozvolu samo nekoliko meseci, Foto: Policija St Gallen

Mladić je priveden u policiju i morao je da preda svoju vozačku dozvolu. Automobil je osiguran, a kantonalna policija pokrenula je istragu radi rasvetljavanja nesreće. Takođe, ispituju podatke o saobraćajki i njegovo prethodno ponašanje u vožnji.

Spasioci Gorske službe zatekli u šumi najstrašniji mogući prizor!

AUTOR: Alo.rs/ RTS/ M. I. DATUM I VREME: 19.10.2019. 14:20 - 19.10.2019. 14:58 Spasioci su juče dobili poziv povodom nestale osobe. Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Posle višečasovne potrage, spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa pripadnicima MUP, pronašli su u šumi telo muškarca nestalog u okolini Stražilova.

Nemačka policija uhvatila je još jednog srpskog turistu u čak četiri prekršaja za volanom. Nije imao vezan pojas, nije imao značku za zaštitu životne sredine, nije posedovao važeću vozačku dozvolu i za volanom je bio pod dejstvom alkohola.

Pročitajte još:

Policija je najpre primetila samo da vozač nije vezao pojas. Tada su zvaničnici zaustavili muškarca, 48-godišnjeg turistu iz Srbije.

Ostali su u šoku kada su otkrili i druge prekršaje.

Budući da se osećao na alkohol, odmah su ga testirali i test je bio pozitivan. Sada ga očekuje suočavanje sa nemačkim zakonom.

BONUS VIDEO: