MNOGE LAŽI SU IZREČENE Šipka otkrio skandalozne podatke o Jeleni Marjanović! Kad je progovorio o fotografijama sa uviđaja, Srbija se NAJEŽILA!

Mnoge laži su izrečene o meni i o mojoj organizaciji - rekao je Nenad Šipka za Hepi televiziju.

Nenad Šipka
Nenad Šipka, Foto: Youtube printscreen

Govoreći za Hepi televiziju u emisiji "Posle ručka", Nenad Šipka forenzičar iz Novog Sada, rekao je kako se mesecima nije pojavljivao u medijima iz prostog razloga što nije želeo da se upušta u raspravu sa ljudima koji uopšte nisu upućeni u slučaj Jelene Krsmanović Marjanović.

- U medijima nisam bio zato što je slučaj Jelene Krsmanović Marjanović postao farsa jer su se u istragu uključili kojekakvi stručnjaci koji nisu ni videli podatke, tu pre svega mislim na fotografije sa uviđaja, a sebi daju za pravo da komentarišu jedan takav slučaj.

Mi imamo ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku angažovanja imala status oštećene, tako da smo mi i dalje poluzvanično deo ovog slučaja ako sud odluči da otvori slučaj i da Teodori Krsmanović vrati status oštećene mi smo spremni da nastavimo da branimo interes porodice Krsmanović. Mnoge laži su izrečene o meni i o mojoj organizaciji - rekao je Nenad Šipka za Hepi televiziju.

Evo šta je pokazao Marjanovićev DNK! Srbija je na ovo čekala TRI GODINE!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 10:12 Dodao je kako je ispod Jeleninih noktiju trag "muškog DNK", za sada nepoznatog muškarca.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: markic
  10/08/2019 - 16:04
  Marjanovici su ubili Jelenu sta ih vise stitite.
 • Korisnik: ajde
  07/08/2019 - 21:06
  Sve rade da ga ih oslobode.
 • Korisnik: miloš
  07/08/2019 - 15:20
  A evo ponovo ovog cirkuzanta.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi