Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

* Branioci Zorana Marjanovića gostovali su u jutarnjem programu Pink televizije

* Stefan Jokić, rekao je kako ne postoji ništa što bi ukazivalno na bilo šta što bi teretilo Zorana, te kako nije moguće da je neko "prepravljao" mesto ubistva

* Detalj koji, prema tumačenju Marjanovićevog branitelja njega oslobađa svake krivice i daje mu mogućnost da se odbrani od povezanosti sa ubistvom jeste DNK

Branioci Zorana Marjanovića gostovali su u jutarnjem programu Pink televizije, gde su govorili o neosnovanim sumnjama u to da je optuženi ubio suprugu Jelenu Marjanović.

Pročitajte još:

Oni su uložili žalbu Apelacionom sudu u Beogradu zbog potvrđivanja treće po redu optužnice kojom se njihov branjenik tereti za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči.

Apelacioni sud je prošle jeseni ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, a prethodno mu je u junu ukinuo pritvor u kojem je bio 10 meseci.

Stefan Jokić, rekao je gostujući na Pink televiziji kako ne postoji ništa što bi ukazivalno na bilo šta što bi teretilo Zorana, te kako nije moguće da je neko "prepravljao" mesto ubistva. Prema njegovim saznanjima ono nije kontaminirano ni od koga.

Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Ova odluka, o dizanju nove optužnice doneta je pod pritiskom javnosti. Mi ćemo uložiti prigovore i na neka veštačenja - rekao je Jokić.

Detalj koji, prema tumačenju Marjanovićevog branitelja njega oslobađa svake krivice i daje mu mogućnost da se odbrani od povezanosti sa ubistvom jeste DNK.

- DNK Zorana Marjanovića nije pokazao nikakvu povezanost sa ubistvom, što znači da nigde ne postoje tragovi njegovog DNK na Jeleninoj odeći, telu, niti bilo ko drugi - objasnio je branitelj Zorana Marjanovića.

Dodao je kako je ispod Jeleninih noktiju trag "muškog DNK". Za sada nepoznatog muškarca, te kako isti taj DNK ne odgovara nikome iz porodice Marjanović.

Ovako su Hrvati ubijali srpske izbeglice! Granatama razneli malog Jovicu (6) i njegovu sestru i baku (VIDEO)

Hrvatski piloti su jasno mogli da vide da se radi o civilima, a ne vojsci. Ipak, oni su ispalili nekoliko projektila i ubili četvoro dece, petoro sredovečnih i starijih lica i jednu devojku, a teško ranili preko 50 ljudi, mahom dece. Mnogi su ostali invalidi.

Na pitanje o tome kako je ponovno podizanje optužnice obrazloženo od strane suda, Jokić kaže kako se radilo o citiranju onoga ko je šta rekao, te kako je u obrazloženju navedeno samo to da postoje opravdane sumnje, te kako će sud da ceni dalje.

Glavni pretres kuće Marjanović biće otvoren za javnost.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (9)

Sale

07.08.2019 11:41

Laik sam ali svi vec znamo da se lako moze otkriti ciji je DNK. Kako u svetu izgubljena deca pronalaze rodjake. Daje se DNK u bazu podataka i daljom obradom se ustanovi gde sve ima srodnika sa tim DNK. I vec je suzen krug ubice.

Zeljko

07.08.2019 13:03

U ovoj drzavi pravda nepostoji.Mene su osudili za nesto sto nije moguce cak mi nije dozvoljeno da pozovem svog advokata.Iz svog iskustva samo kazem da ce biti onako kako oni odluce bez obzira na istinu.

Scorpio

08.08.2019 13:54

@Zeljko - To si ti druskane sanjao,to da te neko osudio za delo koje ne postoji, pa nisi mogao angazovati advokata,pa drugostepeni sud da to ne uzima u obzir...ipak ne petljaj, neki od nas koji su decenijama u pravosudju ti se smeju, je to tvoje je obicna bujna masta, nije ova zemlja bas tolika lakrdija, kako je " uceni" citaoci predstavljaju.

Viki

07.08.2019 18:22

Zar im je tri godine trebalo da utvrde da nijr njegov DNK? Ili su sad podmetnuli od nekog drugog.

Jana

07.08.2019 20:12

Vreme odmice a pravda cuti,ko zna dal ce je biti u slucaju ove nesrecne zene

Djura

07.08.2019 20:34

Bila mu je žena,i bili su zajedno taj dan,dok se nisu na neko vreme razdvojili. Zar onda ne bi trebalo da ima tragova njegove dnk na njoj?

ajde

07.08.2019 21:03

Sigurno da nema Zoranov DNK na odeci jer je presvlacena.

mica

07.08.2019 21:17

Kako nema traga??? A blato u kosi i blato na Zoranovim pantalonama?

Tri Tacke

08.08.2019 23:25

Moja supruga je optuzana da je njen sluzbeni auto presao 30m, udario drugi auto, i onda se vratio na sluzbeno parking mesto. I ako se visina tragova kontakata razlikuje za 60cm, i pored toga sto je to nemoguce, posle dosta peripetija sud je odbacio taj slucaj kao neosnovan i nemoguc, ali je sada tuzi osiguranje "ostecenog", tvrdeci kako je navodno ta odluka suda ne osloba od auto-odgovornosti. I eto, usli smo u sedmu godinu protivpravne parnice, to je ono osiguranje sto je imalo placenog ubicu!