Biljana Mijatović, Siniša Radovančev
Alo!
Biljana Mijatović, Siniša Radovančev

Alo!

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev, Foto: Alo!

Stravičan zločin koji je potresao javnost dogodio se 21. novembra 2017. godine, na Biljanin 30. rođendan. U stanu su bili nevenčani supružnici sa Biljaninom 12-godišnjom ćerkom iz prvog braka i bebom Anjom starom svega dvadesetak dana, koju je Biljana rodila u zajednici sa Sinišom.

Kao što su mediji već preneli, ubistvu je prethodila svađa oko novca, a onda je Siniša zgrabio nož i zario ga Biljani direktno u srce. Nesrećna žena je izdahnula na licu mesta, a ono što posebno izaziva jezu jeste da je Siniša 12-godišnjoj devojčici koja je bila u stanu, rekao da će joj uraditi isto ako mu se ne skloni s puta.

Preplašena 12-godišnjakinja je zgrabila bebu strau 20 dana i pobegla, a potom pozvala i policiju.

Gluma uplakanog udovca i tuča u sudnici

SEBI NE MOŽE DA OPROSTI JEDNU STVAR "Trudnu me je silovao i sedao mi na stomak": Ispovest Anite iz Kovilja kojoj je bivši muž krvnički ubio oca!

- Poslednje čega se sećam je da sam kao kroz maglu video Biljanu kako leži. Posle toga sam krenuo napolje i osetio hladan vetar. Kasnije su mi rekli da je Biljana mrtva! Nikada je neću prežaliti, da nije naše ćerke Anje, ja bih bio sada kod nje. Ovo je tužna porodična tragedija - vadio se nevešto Siniša na prvom pretresu.

Uz to, prilikom jednog od ročišta na kom je bio i brat ubijene Biljane, Bojan, došlo je do tuče. Razjareni brat je, naime, ubicu svoje sestre udario pesnicom. Razdvojili su ih zatvorski čuvari, a protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Burno je bilo i kada je 12-godišnjakinja došla na suđenje u svojstvu svedoka. Videvši na hodniku suda svog očuha Sinišu, dete je počelo da vrišti i plače, zbog čega je početak glavnog pretresa morao da se odloži.

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev

Alo!

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev, Foto: Alo!

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - naveo je tada izvor iz suda.

Inače, Siniša je osuđivani nasilnik. U trenutku kada je zario nož u srce porodilji, nosio je nanogicu i to zbog nasilničkog ponašanja prema jednom mušakrcu.

Tužna sudbina ubijene Biljane

Ubijena Biljana Mijatović imala je težak život i pre Siniše, jer je i od prethodnog supruga Nenada Zlatanovića (39), oca 12-godišnje devojčice, pretpela zlostavljanje i batinjanje. Zbog njegove nasilne naravi, Biljana ga je i napustila i sa sobom povela ćerku.

KRVAVI POKUŠAJ PLJAČKE NA VOŽDOVCU Izboli mladića (28) jer im nije dao novčanik! Nesrećnik napravio nekoliko koraka, pa se srušio ispred prodavnice!

Misleći da je sa Sinišom uplovila u mirne vode, ostala je u drugom stanju. Međutim, kako je ispričala njena rođaka kasnije, iako je Siniša možda nije tukao kao prethodni muž, svađe su bile njihova svakodnevnica.

- Bilo je dana kad mi se žalila da je mrtav pijan dolazio kući i da ju je vređao i ponižavao, ali nikada mi do tada nije rekla da ju je udario, nego samo da su se posvađali i razišli. Posle nekoliko dana opet bi se pomirila s njim i on je onda neko vreme bio miran, ali je uvek nastavljao sa maltretiranjem kada dođe kući pijan - prisećala se ranije Biljanina rođaka, dodajući da joj je Biljana pričala da je Siniša tukao svoju bivšu ženu.

HAOS KOD SAJMA POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE Kamion udario u autobus, putnica (58) zadobila višestruke povrede! Hitno prevezena u Urgentni!

Da stvar bude još tragičnija, Biljanin prvi muž je u međuvremenu digao ruku na sebe i obesio se, a 12-godišnja devojčica je pretrpela još jedan uradac sudbine.

- Bukvalno niko nije hteo tu decu, što je baš tužno! Pored dede s majčine strane i donedavno živog oca, devojčica je zajedno sa svojom polusestrom, koju je posle zločina uzela u naručje i iznela je iz zgrade, sada u hraniteljskoj porodici. Otac nije ni podneo zahtev za preuzimanje starateljstva. Deset meseci kasnije dogodila se nova tragedija. Njen otac se obesio 22. septembra u Pančevu gde je i živeo. Žalosno je što je u roku od godinu dana izgubila majku, koju je očuh ubio maltene pred njenim očima, a sada i oca - ispričao je poznanik Biljaninog prvog muža, koji je insistirao na anonimnosti.