Siledžija na Ibarskoj policajca udario pesnicom!

E. A. | vesti 2018-06-12 20:34:22 2018-06-12 20:34:22

Kako "Alo!" saznaje oko 18,35 casova na teritoriji Lazarevca u mestu Županjac okupilo se šestoro ljudi u nameri da blokiraju Ibarsku magistralu.

Profimedia

Tom prilikom je Žarko Pavlović (42) udario pesnicom policijskog sluzbenika Jovicu Nikolića (28).

Naime, Pavlović je naneo udarac u predelu lica policijskom službeniku. Kako "Alo!" saznaje, po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika.

"Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne pripadnika MUP-a, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu", ističe ministar Stefanović.

Da podsetimo Ibarsku magistralu pristalice opozicionih stranaka su blokirale na više mesta što je stvorilo velike probleme građanima pošto je reč o žili kucavici ovog dela Srbije.

Expand player
Pogledajte više