Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali.

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u četvrtak, oko 6 sati ujutru, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina, poginula je sedamdesetdvogodišnja žena iz, kako se pretpostavlja, atara sela u kojem se nesreća dogodila.

Izašao iz kancelarije i krenuo prema predsedniku Vučiću, a onda je usledio neočekivan potez - Nećemo im dozvoliti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.09.2019. 07:46 Oni su se srdačno pozdravili Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Oni su se srdačno pozdravili, a na početku sastanka Lavrov je istakao da je glavna tema razgovora sa predsednikom Vučićem stabilnost i mir u regionu Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

Na nju je, kako se saznaje, naleteo kamion novopazarske registracije dok je neoprezno i van pešačkog prelaza pokušala da pređe ovu veoma prometnu saobraćajnicu.

Pročitajte još:

Od zadobijenih povreda žena je na mestu preminula, a zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale više od čitav sat bio u potpunom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina