ZA SVE JE KRIVA FATALNA ALERGIJA Saneli (36) iz Leskovca nije bilo spasa! Ovaj DETALJ će vas dodatno ŠOKIRATI!

Samohrana majka Sanela Kadrić (36) iz naselja Slavko Zlatanović u Leskovcu preminula je od ujeda stršljena dok je provetravala odeću u kojoj je prethodnog dana brala voće!

Sanela Kadrić
Sanela Kadrić, Foto: Facebook

Tragedija se dogodila u petak oko 14 sati, na terasi porodične kuće Sanele Kadrić. Ona je na štriku provetravala odeću, u kojoj je brala voće u susednom Porečju. Njena ćerka i deca njenog brata bili su u kući kada je nekoliko puta vrisnula. Izdahnula je od alergije na ujed insekta, a za sobom je ostavila maloletnu ćerkicu i bolesne roditelje.

- Deca su istrčala i pokušala da joj pomognu, ali bezuspešno. Rođake Jasmila i Atidža su dotrčale iz susednih dvorišta i nekoliko puta zvale Hitnu pomoć, ali im je dežurni navodno poručio „da ne paniče, da pacijentkinja treba da odmori i da će sve proći“ - kaže rođaka porodice i dodaje da je Sanelu rođeni brata odvezao u bolnicu.

- Hitna pomoć ih je susrela na ulazu u naselje, pa je Sanela prebačena u sanitetsko vozilo. Lekari Urgentnog centra Leskovac pokušali SU reanimaciju, ali bezuspešno. Žena je najverovatnije preminula usled alergije na ubod stršljena. Nekoliko sekundi posle uboda izgubila JE svest, a onda počela da se guši - kaže naš sagovornik.

BOLESTAN DETALJ UBISTVA U PANČEVU! Pomahnitalog ubicu držalo trojica muškaraca koji su izjavili da "tako nešto nikad nisu videli"! (PAŽNJA!!! UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK UBISTVA)

Sanela Kadrić
Sanela Kadrić, Foto: Facebook

Sanelina braća i roditelji misle da su lekari Hitne pomoći zatajili i najavljuju tužbu.

- Bila je predivna. Sama se borila i podizala ćerkicu. Htela je svakome da pomogne, a njena ćerka je sada ostala bez majke - kaže Sanelina rođaka.

Komšije kažu da stanovnici tog naselja često stradaju od uboda insekata dok rade u voćnjacima.

HELENA (3) SE UDAVILA U BAZENU, NEKOLIKO SATI KASNIJE, PAVLA (7) JE UBIO GROM! Dve naizgled slučajne tragedije u Pančevu, povezuje jedno ZASTRAŠUJUĆE SAZNANJE!

 

- Berači voća često zbog umora samo provetre radnu odeću za sledeći dan berbe, pa je miris voća mamac za insekte - kaže Sanelina komšinica. Sanela je sahranjena na lokalnom groblju kod brda Hisar.

Dom zdravlja: Na teren izašli iskusni lekari

U domu zdravlja kažu da su svi pozivi pacijenata snimljeni, pa će zaštitnik prava pacijenata dati završnu reč u ovom slučaju. Novi deo divljeg naselja je navodno bez kućnih brojeva i vidno obeleženog naziva ulica, što na terenu stvara problem. Istragom će se utvrditi da li je u ovom slučaju neko zatajio.

- Na teren su izašli iskusni lekari i medicinsko osoblje kada su locirali odakle je stigao poziv - kažu u domu zdravlja.

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi