Policija
Alo!/ Rajko Ristić
Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Motociklista I. M. (42) preminuo je na putu Svilajnac-Despotovac. On je motorom „kavasaki“ sleteo s puta i prevrnuo se, a preminuo je od posledica srčanog udara.

Pročitajte još:

Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, a kako se precizira, povređeni muškarac je umro na putu za bolnicu zbog problema sa srcem, a ne od posledica povreda zadobijenih u nesreći.

Evo kako je policajac razgovarao sa Aleksandrom (15) dok je molila za pomoć! 19 sati kasnije pronašli su samo njen leš (FOTO)

AUTOR: Skaj Njuz/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 06.08.2019. 08:01 Starac je silovao, tukao i ubio Aleksandra Makesanu, Foto: Facebook Porodica nestale rumunske tinejdžerke, koja je tri puta pozvala policiju tražeći pomoć pošto ju je tukao i silovao muškarac koji ju je oteo dok je stopirala, objavila je snimke njenih telefonskih razgovora s policijom.

U policijskoj upravi je rečeno i da je 6. avgusta oko jedan sat posle ponoći u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Ćuprije poginula žena, kada je vozilo BMW, slovenačkih registarskih oznaka, udarilo u zaštitnu ogradu i prevrnulo se.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!