STIGAO IZ NEMAČKE NA VESELJE, A VRAĆAJU GA U SANDUKU! Rođak je predosetio nešto loše, krenuo je za njih i video ono najgore, ovo je Siniša koji je poginuo kod Kladova!

Slaviša Buzdokić (50) došao je iz Nirnberga, u Nemačkoj, gde živi sa porodicom, u subotu da bi proslavio rođenje sina svog bratanca

Slaviša Buzdokić
Slaviša Buzdokić , Foto: printscreen/facebook

Pošto je u ponedeljak morao da bude na poslu, u nedelju, četiri sata iza ponoći, uzeo je auto od komšije kako bi uhvatiio autobus i vratio se u Nemačku, ali je sleteo sa puta i poginuo nadomak Kladova.

- Sedeli smo i veselili se, a Slaviša je uprkos molbama da prespava, uzeo "lančiu" od komšije i krenuo da uhvati autobus - pričaju gosti.

Jedan od rođaka je krenuo za njim. Međutim, stigao je do autobuske stanice, ali Slavišin auto nije našao.

Rođak je, obuzet crnim slutnjama krenuo nazad, a onda je, nedaleko od ulaza u Kladovo ugledao Slavišin auto.

- Izašao sam iz kola i video sam da je auto skroz havarisan. Od siline udarca i motor je ispao iz ležišta - kaže rođak nesrećnog Slaviše za "Novosti".

Nezvanično, Slaviša je izgubio kontrolu nad autom. Tragova kočenja nije bilo.

- Posle su nam istražni organi kazali da se auto prevrnuo nekoliko puta. Slaviša je, ispostavilo se, poginuo na licu mesta - rekao je Slavišin rođak, čija familija je u šoku, i retko ko je želeo da priča.

- Slaviša je popio rakiju ili dve. Ipak, tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije - dodaje naš sagovornik.

Slavišini roditelji su 40 godina radili u Nemačkoj, gde su i stekli penziju.

- Slaviša je već 30 godina bio u Nemackoj. Imao je transportnu firmu i zapošljavao je, kad je god mogao, ljude iz ovog kraja - kažu komšije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi