Osnovni sud u Leskovcu
Google street view
Osnovni sud u Leskovcu

Google street view

Osnovni sud u Leskovcu, Foto: Google street view

Pročitajte još:

 

U toku istog dana uhapšen je i S.D. (56) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo primanja mita u pomaganju. Uhapšena je i S.S. (32) vlasnica ugledne leskovačke agencije za promet nekretnina, takođe zbog krivičnog dela primanja mita i pomaganja u predaji istog trećem licu.

Tokom hapšenja uhapšena je i S.S. koja je kao prijateljica po dogovoru sa G.Đ. navodno sačinila lažno ovlašćenje trećeg lica predala ga G.Đ. koja je pečatom Osnovnog suda u Leskovcu overila to ovlašćenje za zastupanje, a na ime osumnjičenog S.D.

U istrazi se navodi da je ovlašćenje navodno dato od strane A.J. (42) koji ima stalno prebivalište u Italiji, i koji je u vreme overe pomenutog ovlašćenja uopšte nije bio u Srbiji...

Preporučujemo i ovo:

 

 

Navodno, ovlašćeni S.D. je upotrebio taj dokument u matičnoj službi opštine Crvenog Krsta u Nišu, a radi pribavljanja drugog uverenja o slobodnom bračnom statusu na ime pomenutog A.J. privremeno zaposlenog u Italiji. Za ovu radnju osumnjičena Leskovčanka G.Đ. je navodno dobila 300 evra putem pošte.

Na predlog tužioca Višeg suda u Nišu, sudija je odredio 48 časovno zadržavanje. Oni će nakon vikenda biti sprovedeni na saslušanje u niškom tužilaštvu, u odeljenju za suzbiujanje korupcije.

 

Ovo spektakularno hapšenje u leskovačkoj palati pravde u trenutku hapšenja zbunilo je mnogobrojne prisutne stranke u prostorijama pisarnice, u prizemlju na samom ulasku u leskovački Osnovni sud.