"MISLIM DA SAM SE U NJEGA ZALJUBILA" Reči devojčice (13) iz Mionice govore više od nedela policajca! Ovo je dvostruki dokaz obljube nad detetom

Počelo u martu i trajalo do hapšenja

Policajac, Mionica
Policajac, Mionica, Foto: Facebook printscreen

- Nisam sigurna, ali mislim da sam se u njega zaljubila - tim rečima je 13-godišnja devojčica, žrtva obljube od strane policajca V. Ž. iz Mionice, opisala svoj tromesečni odnos sa 43-togodišnjim muškarcem, koji je i sam otac troje maloletne dece.

Policajac V. Ž. se nalazi u pritvoru zbog krivičnog dela obljube nad detetom mlađim od 14 godina, pošto se tereti da tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, sa devojčicom, koja je školska drugarica njegovog deteta, najpre stupio u kontakt i "emotivnu" vezu, a potom nad njom u više navrata izvršio nedozvoljene polne radnje.

Sve se dešavalo u periodu kada žrtva još nije napunila 13 godina.

- Nakon što su veštaci psihijatrijske struke ocenili da je devojčica sposobna da shvati šta se dešavalo i da da iskaz, ona je istražnim organima ispričala da je muškarac nije prislio na seksualne odnose, a potom je do svih detalja ispričala kako su se upoznali i komunicirali, koliko puta i gde su se sastajali, kao i da tokom odnosa nije bilo bludnih radnji. Reč je o detetu koje je fizički zrelije u odnosu na svoju generaciju, ali i emocionalne nezrelosti koja odgovara njenom uzrastu, što se, između ostalog, vidi i po njenoj izjavi da "misli da se zaljubila, ali nije sigurna u to", ne shvatajući da je zapravo bila žrtva – objašnjava izvor iz istrage.

Dosadašnja istraga je pokazala da je devojčica bliska drugarica policajčeve ćerke, ne samo u školi nego i van nje, što je on iskoristio da joj se približi i stekne njeno poverenje. Pri tome, on je znao i za njene porodične prilike, lično poznajući devojčicine roditelje, znajući da su razvedeni, da majka često radi drugu smenu i da devojčica od popodnevnih sati, nakon povratka iz škole, ostaje sama kod svoje kuće.

Upravo je, kako se saznaje, u ranim večernjim satima dolazio po nju i u svom automobilu vozio na razna mesta u okolini Mionice gde ju je više puta obljubio.

- Da se ne radi o devojčicinim insinuacijama potvrdilo je i veštačenje poruka koje je ona razmenjivala sa njim, jer u njima, pored eksplicitnog sadržaja, ima i prepričavanja njihovih viđanja i događaja, kao i dogovaranja narednih susreta, što će sve biti materijalni dokaz za sud – dodaje naš izvor.

Upravo zahvaljujući tome što je devojčicina majka u ćerkinom telefonu otkrila poruke takvog sadržaja, užasni slučaj je otrkiven, a policija je utvrdila da se radi o njihovom kolegi. V. Ž. se inače i pred tužiocem i sudijom za prethodni postupak branio ćutanjem, a odmah nakon hapšenja je suspendovan.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi