SMRAD DOPIRAO IZ TRAFO STANICE! Radnici EPS-a zatekli horor u Kraljevu, kada su otvorili vrata ispalo je SPRŽENO TELO!

Nesvakidašnja nesreća dogodila se večeras, oko 19 sati, u takozvanoj „stepenastoj“ zgradi u naselju Moše Pijade u Kraljevu, kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima za sada neidentifikovanog muškarca udarila struja dok je, kako se pretpostavlja, pokušavao da ukrade bakarne vodove iz trafo stanice u sklopu stambene zgrade. Od teških povreda zadobijenih ovom prilikom muškarac je na mestu preminuo.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Prema priči stanara ove zgrade, nakon nestanka struje iz trafo stanice se osetio jak i čudan smrad, a muškarca koji je neovlašćeno ušao u ovu prostoriju bez svesti i sa opekotinama po telu pronašli su radnici EPS koji su odmah po prijavi da je nestala struja brzo stigli na intervenciju, navodi portal InfoKVpres.

– Radnici EPS su u trafo stanici odmah primetili da nedostaje nekoliko bakarnih vodova, zato se i pretpostavlja da se radi o pokušaju krađe. Ova prostorija je inače zaključana i nije nam poznato kako je muškarac uspeo da uđe unutra – pričaju stanovnici ove stambene zgrade.

Osim radnika EPS ubrzo su pristigli i pripadnici kraljevačke policije posle čijeg će uviđaja i istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nesreća dogodila.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi