Zbog otkaza pucao u firmi, ubio kolegu, pa se teško ranio

Alo.rs/ N.G. | vesti 2018-03-12 11:11:45 2018-03-12 11:11:45

Pucnjava u Ruzveltovoj ulici, jedna osoba je ubijena, druga ranjena, dok je počinilac pokušao da izvrši samoubistvo i lekari se bore za njegov život. Kako saznajemo, muškarac je izazvao pucnjavu zbog otkaza sa posla.

Alo!/Dejan Briza

Kako "Alo!" saznaje, Nebojša S. (31) koji je izazvao pucnjavu dobio je otkaz u jednoj softverskoj firmi, a nakon saznanja o otpuštanju sa posla, vratio se naoružan pištoljem i načinio džumbus.

Dotični muškarac ispalio je više projektila, prilikom čega je ranio dvojicu kolega, od kojih je Branko K. (31) preminuo, a Marku K. se lekari bore za život. Treći kolega Igor R. je, srećom, bio pribran pa je skočio kroz prozor sa drugog sprata i prošao sa iščašenjem ramena.

Počinilac Nebojša S. je potom pobegao sa lica mesta, a onda je aktivirao bombu u svom stanu na Zvezdari, prilikom čega je teško ranjen i lekari se bore za njegov život.

Policija je stigla u njegov stan zbog prijave da je izbio požar, a kada su organi reda ušli unutra, zatekli su Nebojšu u teškom stanju, saopštio je MUP.

 

Expand player
Pogledajte više