Policija, hapšenje
Alo!/Marko Metlaš
Policija, hapšenje

Alo!/Marko Metlaš

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Kod Maksimovića je na spisku od 300 klijenata pronađeno ime jednog našeg političara, ali i bivšeg košarkaša koji je i dalje medijski aktivan.

- Uhapšen je i Maksimovićev brat D. M. Od njih su oduzeti mobilni telefoni i dva laptopa u kojima su nađene precizne evidencije, uredne tabele, kako o ženama koje su pružale usluge tako i o klijentima.

Pročitajte još:

 

- U dokumentima koje su vodili makroi navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio spisak imena klijenata koji su plaćali starlete, manekene, stilistkinje i druge poznate dame. Na dugoj listi su i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već duže od decenije. Takođe, na spisku je i ime košarkaša koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan - otkriva izvor upućen u istragu.

On navodi da, osim ove dvojice, na spisku mušterija ima i kriminalaca, fudbalera, pilota, ali i plaćenih ubica.

Prema njegovim rečima, za Maksimovića je radilo dvadesetak devojaka, među kojima su navodno i poznate starlete i učesnice rijaliti programa.

- Postoji katalog devojaka sa svim njihovim karakteristikama, prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. Devojke nije iznajmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke sa klijentima u inostranstvo – kaže osoba upućena u istragu.

Pročitajte i ovo:

 

Navodno, nedavno je nekoliko devojaka putovalo na Sejšele, i za taj put su dobile po 10.000 evra.

Kralj elitne prostitucije ponovo je u ruke policije pao čim je sa Kipra krajem februara sleteo u Beograd. Klupko je počelo da se odmotava kada su tri devojke koje rade za njega uhapšene u januaru u jednom beogradskom hotelu sa turskim državljanima.

- Turski državljani odmah su priznali da su iznajmili i platili devojke. Ispostavilo se da i one rade za čuvenog makroa, koji u to vreme nije bio u zemlji, već na Kipru. Međutim, čim se vratio, uhapšen je – otkriva izvor blizak istrazi, i dodaje da je Maksimović i dalje u pritvoru i da se, kao i njegov brat, sumnjiči za trgovinu ljudima. Istražitelji sumnjaju da Maksimović, koji je zbog posredovanja u prostituciji hapšen i 2015, nikada i nije prestajao da se bavi ovim poslom. Posle istrage priznao je krivicu i bio je osuđen za posredovanje u prostituciji, dok su njegove “radnice” tada kažnjene prekršajno.