Prostitutka, prostitucija
Shutterstock
Prostitutka, prostitucija

Shutterstock

Prostitutka poslata u zatvor Foto: Shutterstock

Ona je kažnjena sa 20.000 dinara zbog nelegalnog boravka u Srbiji, a pošto nije imala da plati novčanu kaznu, ona joj je zamenjana sa 20 dana zatvora.

"Fatema Alef nije kažnjena zbog bavljenja prostitucijom, već zbog toga što je prekoračila rok boravka u Srbiji koji je istekao 17. aprila ove godine. Policija u Alibunaru joj je 17. aprila izrekla meru napuštanja Srbije, što je trebalo da učini 17. maja. Međutim, ona to nije učinila i zbog neleganog boravka policija ju je pronašla u Karađorđevom parku juče oko 15 časova. Pošto nije poštovala rok odlaska iz Srbije, odmah je privedena dežurnom sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji je doneo presudu", kaže izvor Alo!.

On navodi da je zbog glasina u medjima da se bavila prostitucijom Fatema podvrgnuta HIV testu i uzeta joj krv na analizu.

"Pošto se sumnja da ona ima HIV virus dežurni sudija je izdao nalog da se uzme uzorak krvi od uhapšene i da se utvrdi da li ona zaista ima opasnu bolest. Rezultati će biti gotivi za četiri dana", priča izvor.

"Ona je verovatno u zatvoru izolovana od ostalih zatvorenica, ako se sumnja da ima HIV virus", precizira naš sagovornik. Sumnja se da je ona zarazila više muškaraca u Srbiji koji su sada u paničnom strahu.

Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu potvrdio je danas za Alo! da je Fatema Alef kažnjena sa 20.000 dinara i da je prebačena u požarevački zatvor pošto nije mogla da je plati.

"Takođe je doneta odluka da se ona tri godine udalji iz Srbije. Ovo nije pravosnažna presuda i osumnjičena ima pravo žalbe", precizirao je Marinović za Alo!

Komentari (4)

Pera Detlic

28.06.2018 12:20

Nije mi zao ovih muskaraca zao mi njihovih zena i partnerki.........

Muskarac

28.06.2018 13:39

Prostitutka bez 20000 dinara?

Sang

28.06.2018 13:41

Kako je moguce da se cetiri dana ceka na rezultate testa za hiv?? Za nekoliko sati se mogu dobiti rezultati,o cemu se ovde radi??

despo

28.06.2018 13:57

Hajde nemojte da lupetate po novinama seje hiv ne seje ona ko je koristio zastitu taj ne treba da brine ni malo I kao rezultati za 4 dana,aman rezultati stizu danas za sutra,.....gluposti po novinama da se nacija impresionira....SVASTA