OGLASIO SE ADVOKAT UHAPŠENG MILINKOVIĆA Progovorio o presudi zbog koje je biznismen iza rešetaka, pa pomenuo i anonimno pismo!

Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i spoveden u Kazneno popravni zavod (KPZ) za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne.

Dragoje Milinković kaže da nikad nije upoznao Marjanoviće
Foto: Privatna arhiva

* Advokat Dragoja Milinkovića potvrdio je da je njegov klijent uhapšen

* Otkrio je da smatra da se neće postupati po anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu u kojem je Milinković označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović

* Sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju

Advokat Predrag Savić, koji odnedavno zastupa Milinkovića, potvrdio je da je biznismen iz Priboja uhapšen.

- Koliko znam, Milinković je uhapšen po dolasku u Beograd zbog pravosnažne presude. Ne znam da li će se postupati po anonimnom pismu, a mislim da neće. Ukoliko do toga dođe očekujem da budem obavešten - rekao je Savić.

Jelena Marjanović
Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

ZORICI MARJANOVIĆ POZLILO! Doživela težak šok kada je čula za anonimno pismo! Oglasio se i Zoran

NIKO TO NIJE OČEKIVAO! Marjanović na suđenju pomenuo rođaka Šabana Šaulića! Svi zanemeli

On će kaznu izdržaveti u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi