OSMORICA NA JEDNOG! Pretučen na rođendanskoj proslavi! Stefanova (17) tetka otkrila kako su postupali sa izranjavljenim dečakom

Primljen u Hitnoj pomoći

smrt, bolnica, lekar, doktor
bolnica,  Foto: Shutterstock, ilustracija

Učenik trećeg razreda Gimnazije "Josif Pančić" u Bajinoj Bašti Stefan Maksimović (17) pretučen je u subotu uveče jednom kafiću, a porodica pomenutog mladića za ovaj incident optužuje osmoricu njegovih vršnjaka.

Povrede od udaraca pesnicama i nogama nisu opasne, ali je ovaj slučaj opomena koja mora poslužiti da se spreče budući slučajevi vršnjačkog nasilja koji bi mogli imati tragične posledice.

Prema rečima Katarine Maksimović, tetke pretučenog mladića, incident se dogodio tokom rođendanske proslave, oko ponoći. Tada su na Stefana nasrnula osmorica njegovih vršnjaka, od kojih je jedan punoletan.

- Udarali su ga pesnicama i nogama, ima povrede glave, vidljive posekotine i modrice, a Stefanov brat blizanac Nikola takođe je posekao ruku kada je proleteo kroz staklena vrata kafića - objšnjava Katarina Maksimović.

Kako dodaje, Stefan je primljen u Hitnoj pomoći, sa površnim nalazom je pušten kući, a policija nije uzela izjave od učesnika u tuči iako su medicinari po službenoj dužnosti prijavili slučaj.

U NACIONALNOM DNEVNIKU ISPLIVALI SVI DETALJI Eksplozija u centru Beograda razotkrivena?! Zna se ko je sedeo za volanom uništenog poršea i čiji je to otac (FOTO)

Razlog za prebijanje, po oceni porodice, je čista obest. Katarina Maksimović tvrdi da jedna grupa starijih školaraca u Bajinoj Bašti već duže vreme predstavlja opasnost po svoje vršnjake. Ona ovu grupu dovodi u vezu sa zloupotrebom narkotika i nasiljem, ističući da njima nije važno ko će im postati žrtva...

HOROR KOD LESKOVCA Muž pronašao obešeno telo svoje žene u garaži! Imala nepojmljiv razlog da sebi uzme život!

- Reč je o konfliktnoj i problematičnoj deci kojom se nažalost niko ne bavi. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv nasilniika, jer im neko mora stati na put, pre nego što dođe do ozbiljnijih posledica - kaže tetka pretučenog mladića.

Stefan Maksimović je odličan đak bajinobaštanske gimnazije, nije sklon incidentima i po svemu sudeći - slučajna je žrtva obesnih vršnjaka.

Ako vidite ovog čoveka, odmah pozovite 066 88 92 100! Hitno je!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 11:33 - 07.10.2019. 11:44 Traži se Foto: MUP Republike Srbije "UBIĆU SE" Goran Jevtić u strahu zbog zatvorske kazne! Kolegama izrekao laž, a jedan od njih se oglasio rečima koje glumac neće zaboraviti!

BONUS VIDEO: Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi