Aleksandar Vučić
Printscreen

 

Umislio da je novi Isus, Miloš Reznić

facebook

Uputio jezive pretnje, pa zaćutao, Miloš Reznić, Foto: facebook

Miloš Reznić (32) iz Novog Bečeja pretio je smrću srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, dok je ministru policije Nebojši Stefanoviću poručio „da će da robija”, saznaje „Alo!” od izvora iz istrage.

Riznić je najavio da će „biti novi Isus”, a jezive pretnje uputio je sa lažnog profila „Beli solarni vitez”.

„Pu*i ga, Vučiću. Smrt tebi i tvojoj porodici”, zapretio je 4. aprila, a nešto kasnije na udar je došao i srpski ministar policije: „I ti ćeš, Stefanoviću, da robijaš. A tvojima ćemo oduzeti i gaće!” .

Pretnje uputio i ministru Nebojši Stefanoviću

facebook

Pretnje uputio i ministru Nebojši Stefanoviću, Foto: facebook

Osim pretećih poruka, Reznić je danima pisao uvredljive poruke na račun predsednika Srbije, nezadovoljan vanrednim stanjem zbog koronavirusa,

a onda je otkrio svoje namere: „Sad ću do kraja!!! Biću novi Isus, ako se već niko ne nudi.”

Između ostalog, objavio je i film „Veliki diktator”, s opaskom „najbolji govor ikada”, u kojem Čarli Čaplin glumi Adolafa Hitlera! Njegove opsednute statuse odobravali su njegovi malobrojni istomišljenici. Ljut što niko ne odobrava pretnje Vučiću, on je sa drugog lažnog profila poslao preteće poruke srpskom predsedniku:

Umislio da je novi Isus, Miloš Reznić

facebook

Umislio da je novi Isus, ali je imao malo sledbenika, Miloš Reznić, Foto: facebook

„Vučiću, ajde na ferku bez noževa, ako te otkinem na ruke….!!! Ajde, šalji patrolu po mene, pa kod Vukovog spomenika da stavimo oktagan, da ti uradim jedan japaneze neck tie!”, stoji u poruci, u kojoj je Anu Brnabić nazvao „kučkom”.

Besan što niko ne podržava njegove bolesne namere, srpski narod je nazvao pi*kama i poručio da će „večeras goreti u Novom Bečeju”.

Odrekla ga se porodica

Reznićeve ideje ne podržava njegova porodica, što je otkrio i na Fejsbuku: „Odrekla me se sestra, brani Vučića”, a zatim je dodao: „U stvari obe. I zetovi i keva” kao i „I keva ratuje sa mnom”.

- Uhapšeni se po savetu advokata, po službenoj dužnosti, pred predsednikom Goranom Čimburovićem, branio ćutanjem. Iz njegovog ponašanja vidi se da je reč o osobi koja nije pri čistoj svesti - rekao je za „Alo!“ izvor iz Osnovnog suda u Bečeju.

Goran Čimburović, predsednik Osnovnog suda u Bečeju

Privatni album

Odredio mu pritvor, Goran Čimburović, predsednik Osnovnog suda u Bečeju, Foto: Privatni album

Kako saznajemo, Reznićeve pretnje je prijavila policija, a Odeljenje za visokotehnoški kriminal u Beogradu mu je ušlo u trag.

Uhapšenom je određen pritvor do 30 dana jer postoji sumnja da je ugrozio sigurnosti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, njegove porodice i ministra Nebojše Stefanovića. Slučaj će biti prosleđen Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu.

Komentari (1)

crni

09.04.2020 18:35

Ovaj decko koji svima preti mora biti hitno hospitalizovan.Ljudi njegove dijagnoze ne moraju sami da se jave u bolnicu vec je obaveza drustva, roditelja, okoline, socijalnog radnika i na kraju policije da ga privedu na lecenje.Tako da mlad covek reaguje bez reakcije drustva je ruzno.Decaku treba pomoci i to hitno.