UŽAS KOD KRUŠEVCA Povezao poznanicu, vezao je žicom i silovao! Ona je završila u bolnici, a Dejana je pola godine kasnije stigla kazna

Družio se s njenim suprugom

Policija, zatvor
Policija, zatvor, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Viši sud u Kruševcu pravosnažno je osudio na 10 godina zatvora Dejana Tomaševića (48) iz Pojata kod Ćićevca, zbog silovanja Lj. Ž. (38) iz okoline Ražnja.

Više javno tužilaštvo je dokazalo da se ovaj monstruozni čin desio 10. oktobra 2018. godine. Oko 7.30, Tomašević je na autobuskom stajalištu, svojoj žrtvi ponudio prevoz svojim autom.

S obzirom da ga je od ranije poznavala, jer se družio sa njenim suprugom, ona je ušla u auto, ne sluteći šta joj se sprema na putu.

PORODICA NE VERUJE DA JE BOJANA PUCALA SEBI U GLAVU Trudna pripadnica Vojske Srbije ubijena?! "Znala je da je Joviša u vezi sa koleginicom, pretila je da će ga ostaviti"

Kad su malo poodmakli, Tomašević je nesrećnu ženu, uz pretnju, odvezao na obližnju livadu, pored šume, vezao joj rukle žicom na leđima, a zatim je silovao. Kad je završio, zapretio joj je da će je ubiti, ako nekom bude bilo šta rekla.

Kruševačka policija je istog dana uhapsila osumnjičenog i pokrenula istragu. Žena je tog dana zbrinuta u kruševačku bolnicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi