Potresne scene na Jeleninom grobu, mala Jana ostavila poklon na majčinom grobu koji je sve rasplakao

Zoran se na borčanskom groblju pojavio sa kumom i sinom, koji su mu pomogli da grob tragično preminule supruge ukrasi brojnim suzama i vencima u kojima su bili gerberi raznih boja, bele ruže i kale. Dugo je ljubio Jeleninu sliku, a tužno lice prekrio je sunčanim naočarima. Nakon toga je ćutke stajao i sa bolom gledao u njeno lice.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Alo.rs

Posle 15 minuta otišli su kući da bi se oko 14 sati pojavili kod nasipa u Crvenki, gde je pronađeno telo ubijene pevačice. Tamo je otišao samo sa sinom, a pored spomen-ploče ostavio je buket gerbera i ruža. Na tom mestu ga je tuga savladala, pa je nekoliko minuta stajao i suzdržavao suze, a onda je na Jecinu sliku prislonio oba dlana, boreći se sa bolnim sećanjima.

Pevačicina ćerka Jana obeležila je godišnjicu s ocem dan ranije, kada je mami ostavila voćni sok u tetrapaku, koji su do pre pet godina zajedno volele da piju.

Na grobu i sada stoji srceparajući poklon koji joj je donela za 8. mart - papirna lepeza na kojoj piše "Draga mama, volim te najviše na svetu i želim ti srećan 8. mart".

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016, a za taj zločin osumnjičen je njen suprug Zoran i on je to delo negirao. Na suđenju je utvrđeno da je pevačica tog kobnog dana bila na nasipu u Crvenki sa suprugom i ćerkom, koje je ostavila da šetaju dok ona trči. Nakon nekoliko minuta je sišla sa nasipa i tu ju je napadač udario nepoznatim predmetom u glavu. Ona je bežala do kanala gde ju je sustigao i naneo joj poslednje udarce, od kojih je preminula i ostala u vodi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi