OTAC STRADALE DEVOJKE KOD ZRENJANINA EKSLUZIVNO ZA ALO! Potresna ispovest Ivaninog tate: "Otišla je da se tušira, a onda smo je našli na podu kupatila! Ne znam kako ćemo ovo preživeti"

Strašna tragedija!

Ivana Rošulj
Ivana Rošulj, Foto: Facebook printescreen

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je u 4. januara u svojoj kući, u ulici Milorada Stojanova 36, kada ju je udarila struja iz bojlera dok se tuširala! Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i lekara da je reanimiraju.

- Moja ćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš, te udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu ćerku na podu - rekao je za „Alo!“ Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.

Pročitajte još

On nam je ispričao da je Ivani srce radilo, te da su odmah pozvali Hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

- Lekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj devojčici nije bilo spasa. Ne znam kako ćemo ovo preživeti. - utučeno nam je juče rekao Ivanin otac.

Ivana ima mlađeg brata Igora (18).

Njeno telo je na obdukciji, a sutra treba biti dopremljeno u Zrenjanin.

Da podsetimo, u petak uveče, oko 19 časova ušla je u kupatilo da se istušira i nešto kasnije majka je pronašla njeno beživotno telo u kadi sa tušem u ruci.

Porodica, otac Ivica, policajac u MUP-u Srbije, majka, brat Igor, kao i mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije u šoku i neverici, a ispred porodične kuće u Ulici Milorada Stojanova u Stajićevu kod Zrenjanina veliki broj ljudi koji su čuli tragičnu vest i pristižu da izjave saučešće neutešnoj porodici Rošulj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi