MASAKR U JABUKOVCU IZVRŠILE "PROFI" UBICE! Pokupili sav novac ubijenih, dokumenta najmlađe žrtve! Hteli da sakriju tragove, a onda napravili KOBNU GREŠKU koja će ih poslati na ROBIJU!

Jezivo ubistvo!

Aahrana, Jabukovac
Foto: Alo

Nepoznati počinioci, koji su na imanju Kazimirovića u Jabukovcu svirepo ubili domaćina Raju, njegovu majku, sestru i sestričinu, iz kuće su osim novca najverovatnije odneli i sva dokumenta žrtve Dragane Jozeljić (53).

RAJA I STARA MAJKA SAHRANJENI U JABUKOVCU Na ispraćaju bili i oni kojima se niko nije nadao. Komšinica otkrila šta su doneli rođaci iz tuđine, bez ovoga se ne bi prepoznali (FOTO)

Jabukovac, selo Vratna
Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Kako se saznaje, Draganina dokumenta među kojima je i pasoš nisu pronađeni u kući, te se sumnja da su egzekutori tokom premetačine, iz za sada nepoznatih razloga, odneli sa sobom i sva dokumenta Rajine sestričine Dragane, najmlađe žrtve zločina.

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući, s obzirom da pare nisu pronađene u domu Kazimirovića. Međutim, ubice su nakon ubistva i premetačine napravile kobnu grešku, jer im je prilikom bega na imanju ispala novčanica od 50 evra.

TEŽAK ŠOK U KALUĐERICI! Muškarac popio tri vijagre, pa odveo devojku u šumu i umro tokom seksa! Policija pozvala porodicu, a onda je krenuo novi HAOS!

Aahrana, Jabukovac
Foto: Alo

Ubistva na imanju Kazimirovića, prema do sada poznatim informacijama, počinilo je više osoba, a prema načinu likvidacije jasno je da se radi o profesionalcima.

Muk na groblju, svi se plaše serijskog ubice, Raja sa majkom ispraćen uz trubače (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 15.08.2019. 14:01 Rajina sestra Ljubinka (76) i njena ćerka Dragana (53) biće sahranjene u Nemačkoj. Sahrana u Jabukovcu, Foto: Printskrin/Youtube/Republika Stotinak rodbine i prijatelja okupio se na groblju u Jabukovcu kako bi ispratio Raju Kazimirovića (73) i njegovu majku Dragice (93) na večni počinak.

Istraga je pokazala i da je Raju Kazimirovića i njegovu sestru Ljubinku ubio isti čovek.

Aahrana, Jabukovac
Foto: Alo

Raja je ubijen sa pet metaka, od kojih su četiri locirana u predelu stomaka i grudnog koša, a petim je "overen" u glavu, dok je Ljubinka ubijena sa jednim metkom u predelu usana.

45 ŽRTAVA - OPOMENA ŽIVIMA Ovo je mladost nestala na na putevima Srbije za samo mesec dana! Lepota, snovi, nade... otišli u nepovrat! (FOTO)

 

Aahrana, Jabukovac
Foto: Alo

Nesrećna Dragica u svojoj desetoj deceniji života i njena unuka Dragana ubijene su sa po dva metka u glavu, istim oružjem. Na mestu zločina, međutim, nisu pronađene sve čaure, a nije pronađena ni krv žrtava.

Posle krvavog pira napravili kobnu grešku na imanju, ostao sumnjiv trag

AUTOR: Alo.rs/Novosti/I.L. DATUM I VREME: 15.08.2019. 13:44 Novčanica je poslata na analizu i veštačenje, a eksperti će pokušati da pronađu DNK trag. Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Brutalni razbojnici, koji su pobili četvoro ljudi na salašu Kazimirovića u mestu Valja Vratna kod Jabukovca, tokom bekstva "sejali" su novac po imanju.

Posebne poteškoće u istrazi predstavljaju to što su tela pronađena nekoliko dana nakon zločina, što su Kazimirovići živeli izolovano u zaseoku, ali i to što je Kazimirović bio u zavadi sa velikim brojem ljudi.

Aahrana, Jabukovac
Foto: Alo


DVA UDESA KOD ČAČKA Saobraćaj u prekidu na velikom delu puta! Informacije o povređenima se čekaju

DETALJI OTMICE SRPKINJE U ITALIJI! Ona je pokušala da izvede NEVEROVATNU prevaru, ali se namerila na opasnog i uticajnog čoveka! (VIDEO)

STRAVA I UŽAS U PEĆI! Silovao ženu danima, pa uradio nešto JOŠ STRAŠNIJE! Nesrećnica trpela užas godinama!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi