Sahrana u Jabukovcu
Printskrin/Youtube/Republika
Sahrana u Jabukovcu

Printskrin/Youtube/Republika

Sahrana u Jabukovcu, Foto: Printskrin/Youtube/Republika

 

Stotinak rodbine i prijatelja okupio se na groblju u Jabukovcu kako bi ispratio Raju Kazimirovića (73) i njegovu majku Dragice (93) na večni počinak.

Rajina sestra Ljubinka (76) i njena ćerka Dragana (53) biće sahranjene u Nemačkoj.

 Na seoskom groblju u Jabukovcu su primećene i patrole policije, a u toku je opelo.

Sahrana u Jabukovcu

Printskrin/Youtube/Republika

Sahrana u Jabukovcu, Foto: Printskrin/Youtube/Republika

 

 Podsetimo, njih četvoro su surovo likvidirani na imanju Kazimirovića u Jabukovcu, a njihova beživotna tela pronađena su u petak.

Još nije rasvetljeno ko je počinio ovo svirepo ubistvo, kao ni šta je motiv zločina. Pretpostavlja se, na osnovu onoga što su forenzičari zatekli, da su tela u dvorištu ležala više dana.

Glavni ubica danima jeo i spavao pored Kazmirovića! Zločin planiran godinu dana, motiv ovog užasa otkrio policijski pukovnik!

AUTOR: Kurir.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.08.2019. 21:40 - 14.08.2019. 21:46 Goran Tomić, pukovnik policije u penziji, tvrdi da su u ubistvo Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) umešane najmanje tri osobe, od kojih su dve sigurno iz negotinskog kraja.

 

 Do sada je poznato samo da je u porodicu Kazimirović 10 hitaca ispalio pofesionalac, što se zaključuje po načinu likvidacije, da na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni krv.

 

 

Pročitajte još:

 Bonus video: Helikopter na Novom Beogradu