ODLOŽENO SUĐENJE Pojava Zorana Marjanovića u Palati pravde privukla veliku pažnju: Svi su gledali u jedan detalj na njemu

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči koje je zakazano za danas odloženo je zbog bolesti sudije

Zoran Marjanović na suđenju
Zoran Marjanović na suđenju , Foto: Alo! Masanori Jošida

Prema pisanju medija, nije isključena mogućnost da suđenje bude odloženo jer je jedan od članova veća, koje sudi Marjanoviću, zaražen korona virusom, pa novi dokaz koji je stigao u sud neće biti izveden.

- Zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - javljaju mediji.

Suđenje Marjanoviću, osim za danas, zakazano je i za 16. april.

Kako smo zabeležili na licu mesta, pažnju prisutnih na današnjem zakazanom suđenju privukao je stajling Zorana Marjanovića koji se pojavio u potpuno crnoj odeći. Nako što je saopšteno da će suđenje biti odloženo, on nije bio raspoložen da daje izjave medijima.

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi