SELO OPLAKUJE PREMINULOG MLADIĆA Poznato je ko je mladić koji je poginuo padom sa skele, a zbog ove stvari nikad neće biti zaboravljen!

Pamte ga kao velikog čoveka i prijatelja koji se borio kroz život

Dejan Čarkić
Dejan Čarkić, Foto: printscreen

Dejan Čarkić (37) iz Mačvanskog Prnjavora poginuo je u padu sa skele.

Tragični slučaj desio na jednom beogradskom gradilištu, gde je radio.


Nesreća se desila 26. juna, a verzija ima nekoliko. Jedna od njih sugeriše da je pokušao rukom da se uhvati za šipku koja nije bila pričvršćena i da je propao na zemlju. Sa susedne zgrade napravljen je snimak gde se vidi telo nesrećnog mladića , kako leži na zemlji i sanitet koji se približava.

Ovi navodi prijavljeni su Inspektoratu za rad pri Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, odakle je stiglo obećanje da će se preduzeti mere.

- Inspektor rada nadležnog i Odeljenja inspekcije rada u Gradu Beogradu dana 26. juna 2020. godine, je odmah po obaveštenju od strane MUP, Policijske stanice Zemun, o smrtnoj povredi na radu Dejana Čarkića, izašao je na lice mesta i izvršio je inspekcijski nadzor povodom iste.

U postupku inspekcijskog nadzora povodom smrtne povrede na radu Dejana Čarkića, na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz domena nadležnosti inspekcije rada - stoji u pisanom odgovoru Inspektorata.

Selo oplakuje divnog mladića
Kako tvrde oni koji su poznavali Dejana, reč je vrednom, uzornom mladiću, koji se borio kroz život. Radio je kao pekar, ostajao bez posla, ali, ne predajući se, nastavljao napred, makar to značilo da seče ogrev, nekad i bez naplate.

Odgojen je u poštenoj, radnoj porodici. Svoju nije zasnovao. Bio je veliki prijatelj, koga su svi voleli, jer se svakom u nevolji našao. Pamte ga kako o Božiću mesi besplatne česnice za komšiluk.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi