Menjačnica koja je opljačkana
Alo!/S.I.
Menjačnica koja je opljačkana u Nišu

Alo!/S.I.

Menjačnica koja je opljačkana u Nišu, Foto: Alo!/S.I.

Prilikom pljačke menjačnice jedan od razbojnika je nožem izbo supruga vlasnice menjačnice Darka M. (52) koji je u vreme upada radio za pultom.

- Darka smo našli ispred menjačnioce sa dve ubodne rane od noža. Pokušao je da spreči razbonike pa su ga napali i umalo ubili. Hitna pomoć je srećom brzo stigla i prevezla ga u Urgentni centar pa se nadamo da mu nije povređen neki od vitalnih organa i da će preživeti - kaže Stevan Vukobratović, sin valsnice menjačnice.

Na lice mesta ubrzo je došla i vlasnica Biljana Vukobratović.

- Ovo je za mesec dana drugi napad na jednu od naših menjačnica. Prošlog puta razbojnici su upali u menjačnicu u Ulici Vojvode Mišića i opljačkali je. Neverovatno da se neko okomio baš na naše menjačnice - rekla je Vukobratović.

Na licu mesta niška policija je obavila uviđaj.

Posle razgovora sa očevidcima i prikupljanja snimaka sa kamera kojih ima više na objektima oko menjačnice pokrenuta je potraga za razbojnicima. Navodi se da su prilikom upada u menjačnicu razbojnici bili maskirani fantomkama, ali to sigurno nije dovoljno da ne budu identifikovani prepoznavanjem i na osnovu operativnih podataka.

Naime, saznaje se da postoji sumnja na jednu osobu koja je posle pljačke menjačnice u Vojvode Mišića kupila sebi mobilni telefon i nove patike.

Istraga je u toku.

Komentari (2)

Сараџогла

08.09.2018 20:40

Београдска мењачница!Ја кроз отвор пружам евре а мангуп ми даје хиљадарку мање?Није ни пружио кроз отвор а ја сам при његовом бројању видео да је дао хиљадарку мање.На моју примедбу отворио је врата и изашао у ходник и ухвативши ме почео да ме дрма и прети.Около су биле радње са народом јер је то био тржни центар.Само није знао да су моја два сина била на десетак метара.Ту је била полиција и на шалтеру су утврдили да је заиста била хиљадарка мање.Одједном је био мањи од маковог зрна.

Anci

08.09.2018 21:07

Bitno da je Vucic glavna vest danas,ovaj covek jedva ima 50 kg i molim Boga da sve bude u redu! E Srbijo dozvolila si da vlada mafija i bezobrazluk,a postene ljude moze svako da ponizava,ubija i gazi! Ovo je treci put da ovom coveku zele da otmu novac..uzas ja sam zgrozena!