Hapšenje
Profimedia
Hapšenje

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Policajci su lakše povređeni i svi su posle ukazane pomoći lekara pušteni kući. Izgredniku je posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu određen pritvor do 30 dana i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Kako saznajemo, osumnjičeni je gađao TV stolicom kada je pukao na tiketu! Zaposleni su odmah pozvali policiju, a on je nasrnuo na dežurnu patrolu.

- Divljao je po kladionici. Čim su policajci došli, nasrnuo je na njih i udario je jednog. Uspeo je da im se istrgne i istrčao je na ulicu. Tek kada je stigla druga patrola, uspeli su da ga savladaju. Kada su ga ugurali u automobil, udario je još jednog policajca po glavi, dok je trećeg povredio u stanici policije - navodi naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, policajci su ga posle svega smestili u prostoriju za trežnjenje. Kada se otreznio i došao sebi, odveli su ga na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

- Priznao je da je divljao u kladionici i da je udarao policajce. Tužilac je posle saslušanja predložio određivanje pritvora zbog bojazni od ponavljanja dela i zbog toga što može da utiče na svedoke, ali ga je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu pustio da se brani sa slobode. Međutim, tužilaštvo je uložilo žalbu na rešenje o ukidanju pritvora, koja je usvojena. Ilija je 23. maja ponovo uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Za napad na policajce i divljanje u kladionici, osumnjičenom preti do pet godina zatvora. Predstoji saslušanje policajaca, dok će osumnjičeni biti upućen na psihijatrijsko veštačenje radi utvrđivanja da li je kritične večeri bio pijan ili drogiran.

Komentari (1)

Lilić

24.05.2018 19:34

Dok policajcjci ne nabave elektrošokere biće stalno izloženi nasrtajima siledžija.