DETALJI UŽASA NA KOŠUTNJAKU Pevala je i plesala sa drugaricama, u sledećem trenutku meso sa potkolenice joj je bilo oguljeno do kosti, a stopalo istrgnuto

Tinejdžerka koja je u subotu teško povređena na pešačkom prelazu na Košutnjaku u povratku iz provoda zove se Teodora R. (19).

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ona je kobne noći izašla u provod sa dečkom i drugaricama u kafanu "Bajka" u koju inače često svraća kada su večeri rezervisane za provod uz živu muziku.

- Teodora je bila super raspoložena. Pevala je, plesala sa dečkom i igrala sa drugaricama. Desetak minuta pred zatvaranje kafane Teodora je krenula kući na Petlovo brdo i dok je prelazila ulicu na nju je prema rečima očevidaca, naletela crvena škoda fabija i teško je povredila. Vozač se nije ni zastavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom. Izgleda da je bio pijan ili drogiran i vozio je strašno brzo iako je ograničenje na tom delu puta 40 kilometara na sat - rekli su očevidci nesreće koja je šokirala punu kafanu, piše "Republika".

Automobil je tinejdžerki ogulio meso do kosti potkolenice i istrgao stopalo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi