AKITA MU GLODALA RUKU! Pas izleteo iz dvorišta pravo na Luku koji se vraćao iz škole, otac u suzama: Rane su ostale otvorene!

Dete je, uz nadljudske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, obavljena "naživo". "Moj sin je u strahu, šoku i bolovima", kaže njegov tata Ljubomir kroz suze.

hitna pomoć, policija
hitna pomoć, policija, Foto: Alo!/D.S.

Vraćajući se iz škole u četvrtak oko 17 časova, u Tičarskoj ulici u Loznici, nakon što je istrčao iz neograđenog dvorišta meštanina G. M., devetogodišnjeg Luke I., učenika četvrtog razreda OŠ "Vuk Karadžić", napao je pas rase akita, koji mu je naneo povrede nadlaktice desne ruke, priča kroz suze, dečakov otac Ljubomir I.

Pukom srećom, kako kaže, i prisebnošću jednog od roditelja dečakove drugarice koji je naišao, sprečena je veća tragedija. Ovaj čovek je učinio da psa odvoji od dečaka, koji je već bio u bolovima, ranama i šoku, pišu Novosti.

- Njemu je poderano tkivo desne nadlaktice, koje je zbog opasnosti od infekcije ostalo otvoreno. To je bila odluka lekara, kako se rana ne bi zagnojila, da bi se izbegla smrt poput one kakva je zadesila dečaka iz Kozjaka, kod Loznice, o čemu je javnost dobro upoznata - priča Ljubomir.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Dete je, uz nadljudske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, obavljena naživo. Moj sin je u strahu, šoku i bolovima. Za nas, kao roditelje, ovaj dan će stati trajno zapamćen, kao i njegovi ožiljci.

Irinej izgovorio ono čega se Milo najviše plašio!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 27.09.2019. 22:55 - 27.09.2019. 23:08 Proslava obeležavanja 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve i svetosavlja u Crnoj Gori i Boki kotorskoj održava se večeras i u subotu u Grblju. Irineja dočekao veliki broj vernika.

Sa događajem su upoznati policija i nadležne inspekcije i očekuje se brza istraga povodom onoga što je mališan, ni kriv ni dužan doživeo. To je utoliko teže jer se nešto slično dogodilo nedavno u strogom centru grada, takođe mališanu, ali je vest brzo pala u zaborav.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi