EVO ŠTA STOJI U OPTUŽNICI Ovo su oružja kojima je iskasapljena Jelena, borila se do kraja, ubica se iživljavao kada joj je skinuo gornji deo

Povrede koje je pevačica zadobila nastale su korišćenjem dve vrste oružja

jelena marjanović
Jelena Marjanović , Foto: draško aćimović

Povrede koje je pevačica Jelena Marjanović zadobila 2. aprila 2016. godine nastale su korišćenjem dve vrste oružja, ubadanjem oštrim predmetom i tupim udarcima.

Naime, kako stoji u optužnici koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, a u kojoj se nalazi sudskomedicinsko veštačenje povreda pokojne pevačice, nesrećna žena je zadobila različite višestruke povrede- izbodena je, ali i udarana tupim predmetom u glavu.

"NIKO OD SRPSKE RODBINE NAM NIJE ČESTITAO" Hrvatski golman Danijel Subašić je ovo rekao svom ocu Srbinu: Tata, nisam znao da će...

- Prve povrede nanete su kada je Jelena imala obučen gornji deo trenerke sa kapuljačom na glavi, i to ubodne rane na desnoj ruci u blizini lakta, ubodna sa leve strane temena. Opisane rane nanete su dejstvom šiljka, zamahnutog mehaničkog oruđa, a u konkretnom slučaju moglo je da ih nanese drugo lice sa dva uboda šiljastim, crtastim, metalnim predmetom - stoji u optužnici.

OTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG PRSTENA Željkovo zlato je proputovalo svet, a prokletstvo je stiglo svakog ko ja je posle nosio!

Nakon prvih povreda šiljastim predmetom Jeleni je nasilno skinut gornji deo trenerke - pevačica je brutalno udarana u glavu, a ubica se faktički iživljavao nad njom udarajući je u potiljak.

NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA DRŽAVNE BEZBEDNOSTI Slobodan Milošević imao aferu sa poznatom glumicom!

Kako stoji u obdukcionom nalazu, povrede koje je pevačica zadobila nanete su pod dejstvom tupog, teškog i zamahnutog oruđa.

- U konkretnom slučaju, mogle su da nastanu u predmetnom događaju, od strane drugog lica, sa osam udaraca metalnim premetom čija udarna površina može da nanese povrede na tkivu glave u obliku razvučenog latinskog slova V, latiničnog slova Y, latiničnog slova L i slova T. Sve ove povrede zajedno predstavljale su bezuslovno smrtonosne povrede, i to zbog nagnječenja i razdorenja moždanog tkiva.

STRAVIČNO NEVREME Večeras je ovaj deo Srbije pogodila žestoka oluja, sipalo je kao iz vreće, grad je bio veličine oraha! U jednom trenutku sve je bilo belo

Kako stoji u veštačenju, na osnovu povreda koje je pokojna Jelena zadobila od svog egzekutora na osnovu njihovog izgleda u slepoočno-temeno-potiljačnom predelu glave nije moguće sa sigurnošću identifikovati predmet kojim su povrede nanete, s obzirom na to da otisak predmeta na svakoj pojedinačnoj rani nije identičan.

Kako stoji u optužnici Jelena se borila s ubicom dok nije izdahnula. Kada ju je ubica ubo, ona je uspela da pobegne. Trčala je niz nasip pokušavajući da preko kanala pobegne od egzekutora. Međutim, on ju je sustigao. Strgao je sa nje gornji deo trenerke, a onda je krenuo da je udara sve dok Jelena nije pala na kolena. Prema nalazu veštaka, u vreme nanošenja povreda ubica i Jelena su stajali na istoj podlozi, a bili su u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja tela, dok je Jelena leđima bila okrenuta prema prednjoj strani tela ubice.

UBICE DO DETALJA REŽIRALE MESTO ZLOČINA Mrtvoj Jeleni Marjanović podmetnuli mobilni, a za ovo je bila zadužena dublerka!

Veštaci takođe tvrde da se Jelena prilikom zadobijanja smrtonosnih povreda nalazila u vodi, prvo u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja, a zatim u nekom od prinudnih položaja tela dok se ubica nalazio iznad nje.

ZAKLAO JE SVOJU LJUBAVNICU OLGU Izvadio joj organe, ispržio mozak i jeo dok je pio njenu krv, Aleksandra otkrila šokantne detalje

Volja za životom, iako je nakon mučkog prebijanja bilo gotovo da neće preživeti, ogleda se u povredama koje je zadobila na desnoj šaci i desnom laktu, ali i o tome da je nakon monstruoznog iživljavanja njenog ubice nesrećna pevačica i dalje disala i pre smrti udahnula vodu iz kanala.

UŽAS U MAČVANSKOM PRNJAVORU Poverovala je bratu od ujaka, on je namamio i silovao, nakon čega je skočila kroz polomljen prozor!

Naime, kako stoji u optužnici, Jelena je desnom rukom pokušala da se odbrani od još nekog udarca u glavu, te ju je ubica udario i po njoj. Takođe leva nadlaktica imala je podliv za koji se sumnja da je nastao stiskanjem šake ubice.

- Trag okliznuća na suprotnoj strani kanala, kao i blato na stopalu leve noge ukazuju na to da je pre zadobijanja smrtonosnih povreda najverovatnije pokušala da izađe iz kanala - zaključuju veštaci.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: NENA CH.
  23/07/2018 - 14:30
  Koliko se to optuznica podize? Sto se vise pise o ovome zlocinu, narod jos vise revoltira. Treba ostaviti sudskim organima i policiji da rade svoj posao. Uvek sam rekla i stojim iz toga da verujem u nase pravosudne organe i nasu policiju.Ali svagde se spomilje Zoran i glavni osumljiceni sa pomagacima vec i to znamo koje.Vreme je da se tim zlocincima sudi.
 • Korisnik: ivana
  23/07/2018 - 10:57
  Sve vas koji prikrivate ovaj preteski zločin stici ce Bozija kazna i kazna svakog normalnog čoveka, na koje je ovaj prestrašni događaj ostavio trag, čitajuci svasta, a u nemoci da učini bilo sta. Mnogo smo obelezeni kao nacija...kao da je nekome cilj da idemo ludi i slepi.... PRAVDA ZA NAMUČENU JELENU
 • Korisnik: Lazar
  23/07/2018 - 07:48
  Sestarom je ubo . Zasto bi je prvo ubo ostrim predmetom pa tek onda tupim, da li ste se pitali sta je bilo na ostrom predmetu ?.
 • Korisnik: TANJA
  23/07/2018 - 07:45
  NEKI DAN-"NEKO JE DONEO TELO NA NASIP".DANAS"TRCALA JE OD UBICE DA POBEGNE PO NASIPU".KAKVA IGRA SA PSIHOM NAIVNIH CITALACA.
 • Korisnik: ivan
  23/07/2018 - 02:01
  Dokle vise ta nagadjanja pobogu?Uhapsili Zorana pa ga pustili. Covek koji je ubio zenu treba provesti ostatak svog zivota iza resetaka.Sta se ovo radi nikom nije jasno?Saucesnike treba u zatvor da dobijaju krvnicke udarce kao sto je jelena .Morali bi priznati sve sta se desavalo tog prokletog dana I ko je ubio nesrecnu napacenu zenu.
  • Lana @ivan
   23/07/2018 - 06:50
   Slazem se sa Ivanom, pa pobogu DOKLE VIŠE PISANJA, SVE SE ZNA...A NISTA SE NE ZNA! ? Coveka UHAPSE pa ga PUSTE...Ko koga ovde Z......A ? Ova napaćena MONSTRUOZNO, BEZ TRUNKE LJUDSKOG OSEĆAJA, UBIJENA ŽENA NEMA MIRA od NAGADJANJA I Z.........A . SRAMOTA. !!!Pustite vise tu DUŠU na miru!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs