Goran Janković
Printscreen
Goran Janković

Printscreen

Goran Janković, Foto: Printscreen

U Novosadskoj policiji su potvrdili da je begunac Goran janković uhvaćen posle tri dana potrage u kojoj su učestvovali svi sektori Minsitarstva unutrašnjih poslova.

Hapšenje se dogodilo nedaleko od Bordogradilišta, a Ribarsko ostrvo i okolina bili su prepuni žanadrmerije i policije naoružane dugim cevima.

Goran Janković

facebook.com

 

Za sada nije saopšteno gde se begunac tačno nalazio i šta je radio proteklih dana, a policija i žandarmerija su proteklog vikenda stalno češljali obalu Dunava od Novog Sada do posle Futoga.

U policiji su naveli i da je osumnjičenom Jankoviću (37) određen pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za teško ubisto biti sproveden na saslušanje u okužno tužilaštvo.

Novi Sad, ubistvo

Alo!/Dejan Briza

 

Svedok hapšenja za 021.rs navodi da je Janković uhapšen u crnoj jakni i crnim farmericama, nakon što su celo prepodne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

- Pripadnici MUP-a su od jutros bili ovde na Ribarskom ostrvu i okolini. Kada sm dolazi jutros video sam i da su napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i kako šetaju po Šodrošu, zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivlai fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli. Negde oko 11:30 časova smo videli da svi trče ka jendom od šumaraka i bukvalno su 10 pripadnika žandarmerije nosili čovek ai ubacili ga u maricu. Komšija koji je bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali. - kaže svedok za 021.rs.

Goran Janković

Facebook

 

Komentari (1)