Milan Milenković
Facebook
Milan Milenković

Facebook

Milan Milenković, Foto: Facebook

Prema nezvaničnim saznanjima, Milan je u poslednje vreme bio jako depresivan, jer mu je pre dva meseca preminuo otac. Kako su rekle kolege u građevinskoj firmi gde je Milan radio u Senti, u poslednje vreme bio je dosta povučen, tih, nije želeo ni sa kim da komunicira, a sve se to događalo nakon što mu je otac preminuo.

Pročitajte još:

 

Po svemu sudeći nesretni mladić nije imao snage da se izbori sa prevelikom tugom u sebi, te se odlučio na najgori mogući čin, da sebi oduzme život.

Od početka traganja za telom muškarca koji je sa mosta skočio u Tisu, pretpostavljalo se da nije iz Sente, nego iz Niša ili okoline, zbog automobila koji je pronađen sa niškim oznakama. Sada je iz PU u Kikinda i potvrđeno da je reč o njemu.

 

Njegovo telo pronađeno je juče u poslepodnevnim satima na obali Tise. Milan je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića.

Milan se, osim što je radio u jednoj građavinskoj firmi, bavio se i sportom, bodibildingom. Smrt mladića zavedena je kao samoubistvu jer na telu nema nikakvog oblika nasilja.

 

 

Komentari (1)

Nenad

18.10.2018 19:15

Tuga i meni je Otac preminuo u 69god i kako dani odmiču sve mi je teže ali mora se živeti sa bolom jer roditelje kada izgubiš izgubio si najbolje prijatelje tako moje saučešće za ovog dečka mnogo mi ga žao što nije mogao živeti sa bolom