KRVOLOK GORAN U BEKSTVU VEĆ DVA DANA! Otkriven još veći HOROR koji se krije iza porodičnog MASAKRA u Novom Sadu! Monstrum ubijao ovim redom, a razlog za to je STRAVIČAN! (FOTO)

Goran Janković (37), koji je u ponedeljak ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava pred svojom decom, već dva dana je u bekstvu, a policija danonoćno čuva familiju žrtava, ali i njegove roditelje. Naime, policija je u čitavom gradu, a patrole danonoćno stoje ispred kuće Pajića, u kojoj se desio masakr, ali i ispred kuće Jankovića.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: facebook.com

Goranovi i Mirjanini sinovi, stari tri i 10 godina, koji su prisustvovali jezivom zločinu, nalaze se kod svoje ujne, odnosno žene Mirjaninog brata.

 

- Zasad se dobro drže. Mlađi pita gde je mama, a stariji samo ćuti - kaže jedan rođak Pajića koga smo juče zatekli u Ulici Petefi Šandora, ispred kuće u kojoj se desio pokolj. 

Branislav Pajić
Branislav Pajić, Foto: facebook.com

PRVO UPAO U SOBU GDE JE BRANISLAV SPAVAO

- Prema dosadašnjim saznanjima, pretpostavljamo da je Goran prvo upao u sobu gde je Branislav spavao i da je prvo njega ubio. Branislav je bio krupan i da je bio budan, sigurno bi uspeo da ga savlada. Kad je ubio tasta, počeo je da se iživljava nad svojom ženom, udarajući je po glavi. Jednostavno, monstrum nije mogao da se pomiri s tim da ga je napustila, da hoće da se razvede i da ga je posle batina koje je dobila 11. maja prijavila policiji - prenose naši mediji.

U NOVOM SADU OPSADNO STANJE! Goran tasta izudarao macolom na spavanju, onda suprugu, pa na izlazu taštu: Sin ga ležeći pokraj mrtve majke molio da PRESTANE!

- Sve je to gledao njihov desetogodišnji sin, koji je spavao s mamom u krevetu. Dete je počelo da plače i da ga moli da prestane, ali on nije mario za njega, kao ni za drugog sina, koji je spavao s bakom. Kad je bio siguran da je Mirjana mrtva, krenuo je iz kuće, ali je naleteo na taštu i ubio je. Monstrum je posle zločina pobegao i još uvek niko ne zna gde je. U njegovoj roditeljskoj kući, sem policije, juče nije bilo nikoga. 

DOŽIVEO SMRT NAJMILIJIH, OCU UBIJENE NADE (57) POZLILO Deca prisustvovala krvavom piru, stariji pozvao u pomoć! Reči koje odzvanjaju

- Svi se plašimo zato što nije uhapšen. Ko zna gde je ludak. Možda je ilegalno prešao granicu ili se skriva na nekom salašu ili u nekom stanu. Ipak, mislim da se negde ubio, obesio ili skočio u Dunav. Da ima i malo savesti, to bi uradio - pričaju preplašene komšije i rođaci.

 • Korisnik: neko sa čukarice
  26/05/2019 - 16:15
  Jel ima ovaj nečovek roditelje, brata, sestru, ne daj boze da je moj sin nema te sile koja bi me sprečila da mu presudim, jadna deca treba da se odreknu i prezimena i očevog roda i poroda i da nikad više ne pomenu tu drugu stranu porodice.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi