Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Martin Barna (17) iz Novog Kneževca preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića.

Pročitajte još:

Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastupila nasilno, te da je mladiću od udarca u stomak pukla jetra.

Zbog sumnje da su Martinu zadali smrtonosne udarce, ubrzo su uhapšeni M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika, koji su, prema navodima medija, u krvnom srodstvu. Naime, privedena su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Martin Barna

Facebook

Martin Barna , Foto: Facebook

Kako saznajemo, policiji je sredinom avgusta prijavljena tuča između sada pokojnog Martina i uhapšenog M.D. Martinu su konstatovane lake povrede i policija je po nalogu Tužilastva podnela prekršajnu prijavu protiv M.D.

Svi trljaju oči kad prolaze pored ovog pogrebnog preduzeća! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:06 Jezivo! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Da crni humor nije svojstven samo Srbima pokazuje fotografija pogrebnog preduzeća nastala negde na engleskom govornom području. Naime, u izlogu prodavnice pogrebne opreme nalazi se sanduk u obliku sarkofaga u kojem su sahranjivani egipatski faraoni, uz natpis: "Idite (na onaj svet) onako kako vi želite".

Nemet Nandor, deda ubijenog mladića, potvrdio je da je njegov unuk i ranije bio žrtva privedenih mladića.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije