JEZIVA SUDBINA I BOLNA ISPOVEST RODITELJA Otac ubijenog Mileusnića: Dve godine se to oteže ne znaš ni šta da misliš, tuga, bes, bol, sve se to meša, pa kad izađem kao da su me tukli...

Goran Mileusnić, otac brutalno ubijenog Miloša Mileusnića (24), rekao je da su mu "potpuno nejasni motivi oca optuženog Neđeljka koji je zbog pretnji policajcu uhapšen", kao i da on i njegova porodica samo čekaju da se agonija okonča i da im svako suđenje sve teže pada.

Miloš Mileusnić
Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

- Stvarno ne znam šta bi moglo da bude. Totalno je nelogično, čemu to, pretiti službenom licu i zbog toga otići u zatvor?! Nejasno mi je - rekao je Goran Mileusnić.

Podsetimo, Bojica Đurović, otac Nedeljka Đurovića kome se sudi da je u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu 2019. godine nasmrt izbo prolaznika Miloša Mileusnića, priveden je jer je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu.

Navodno, lažno prijavljivanje se dogodilo u ponedeljak uveče, kada je Đurović nazvao policiju i Hitnu pomoć i ispričao im da se dogodila pucnjava u stanu u kojem policajac živi. Nakon što su izašli na teren i shvatili da se radi o lažnoj dojavi, policijci su priveli Đurovića.

Miloš Mileusnić
Miloš Mileusnić, ubijeni mladic Foto: Facebook printescreen

Juče je u višem sudu u Beogradu trebalo da se održi ročište na kome je trebalo da se iznesu dokazi dobijeni antropološkim veštačenjem, ali je odloženo jer je odbrana uložila prigovor da nisu imali dovoljno vremena da se pripreme, jer su im dokumenta tek tog jutra stigla.

Inače Neđeljko je pokušao da uloži prigovor što se suđenje odlaže, na šta je sudija odmah reagovala i rekla straži da ga odvede.

- Ta njegova nervoza pokazuje da je i on svestan da će uskoro biti osuđen ja sam sve sigurniji da je to bio on, po pokretima ruke - rekao je otac ubijenog mladića.

On je rekao da samo čeka završnu reč i presudu, jer agonija predugo traje.

- Dve godine se to oteže. Dođeš ovde, ne znaš ni šta da misliš. Tuga, bes, bol, sve se to meša, pa kad izađem kao da su me tukli ovde. Ne mogu 7 dana da se vratim u normalu... ako to mogu da nazovem normalom... - rekao je kratko Mileusnić.

Neđeljko Đurović
Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Podsetimo, Požarevljanin Neđeljko Đurović osumnjičen je da je 27. januara 2019. godine nožem na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Đurović je uhapšen brzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Đurović je u februaru 2020. godine, na početku suđenja, negirao da je počinio delo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi