Ferdi Jašari
Facebook printscreen
Ferdi Jašari

Facebook printscreen

Ferdi Jašari, Foto: Facebook printscreen

* Ferdi Jašari, koji je prošle godine ubio svoju ćerku od pet meseci, priznao da je pesnicama tukao dete jer ga je nervirao plač

* Molio sudiju za najblažu kaznu da bi mogao opet da stvori porodicu 

* "Ubio si svoju ćerku", rekla mu je bivša supruga na suđenju

- Izgubio sam najdraže, ono što sam najviše voleo. Kriv sam. Žao mi je, kajem se, doživotno ću pamtiti ono što sam uradio. Ja, svi da čujete, da mogu, sebi bi dao doživotnu kaznu! A opet, nisam to hteo, nisam ja takav čovek, nisam ubica, poštovani sude. Molim vas zato za što blažu kaznu, imam 23 godine, dajte mi priliku da opet stvorim život i da opet imam porodicu - ovim rečima veću Višeg suda u Beogradu juče se obratio Ferdi Jašari (23), kom je počelo suđenje zbog sumnje da je 23. novembra prošle godine ubio svoju ćerku L. I. staru pet meseci.

Pročitajte još:

Kako je svoje izlaganje počeo rečima da ga sud što blaže kazni da bi imao novu porodicu, sudija Bojan Mišić pitao ga je šta je s njegovom sadašnjom porodicom, suprugom M. I. i njihovim sinom (2).

- Volim svoju decu, volim i suprugu i dan-danas. M. I. više neće sa mnom - odgovorio je.

Otac koji je golim rukama ubio bebu priznao je da je to uradio pošto je pod dejstvom droge i alkohola izgubio kontrolu "kao da je neki đavo ušao u njega".

- Držao sam je, ona je plakala, nije prestajala. Puno je plakala poštovani sude. Imala je pet meseci. Izgubio sam kontrolu. Hteo sam samo da je smirim, udario sam je šakom po butini, a onda još nekoliko puta pesnicom u glavu - opisao je optuženi.

Otac monstrum, Ferdi Jašari

Facebook printescreen

Ferdi Jašari, Foto: Facebook printescreen

Posle zločina legao je da spava, a probudio se ujutru. Tada je shvatio da bebi nije dobro i poslao je ženu kod lekara, gde je devojčica preminula.

Drugačiju verziju ispričala je majka, tvrdeći da Ferdi Jašari bebu nije držao u naručju, već da ju je udarao dok je ležala u krevecu.

- Beba je rođena u osmom mesecu, bila je premršava. Plakala je, nisam mogla da je smirim te večeri. On se probudio, počeo je da je udara jako. Probala sam da je odbranim, ali nisam uspela. Kad je završio s njom, krenuo je na mene, a onda je legao da spava - ispričala je M. I. (18), navodeći da je nevenčani suprug i ranije maltretirao nju, starije dete i njene roditelje.

"Jablan je dve godine mučio moju unuku, iživljavao se..." Baba devojčice otkrila jezive detalje zlostavljanja!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 07:34 M. L. (70), kod koje se sklonila J. S. (13), žrtva svog očuha Jablana V. (39), kaže da je devojčica u policiji ispričala da je silovana od svoje 11. godine.

Na njene reči "da joj je zapretio da slučajno ne ispriča policiji šta se dogodilo, jer tako može da prođe i njihov stariji sin", burno je reagovao Ferdi Jašari.

- Šta sam ja, monstrum? – upitao je, na šta mu je supruga dobacila:

- Naravno, ubio si svoju ćerku - rekla je ona.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (2)

miki

30.08.2019 08:03

1.Treba ga kastrirati! 2.Dozivotna robija u samici da ne vidi bela dana

MIHAJLO

30.08.2019 15:02

Prvo, covek nije za porodicu, ti si sine da te jebu dok si ziv, drugo ti si bolestan idiot koji ni sebe ne moze da trpi, sem toga sto molis za te jebe sudija, budi mangup pa izdrzi ceo zivot u prdekani, da te jebu dok ti oci ne ispadnu. Zena te se boji naravno, nadji sebi ravnog druze, pojesce te mrak zato bijes porodicu, pa trazis da pravis porodicu, pa da bi je opet tukao, zatvor+ motika+njiva,majku ti jebem.