JEZIV SLUČAJ U SRBIJI Otac (42) osuđen zbog višegodišnjeg silovanja ćerke (15)! Kad vidite kolika je "maksimalna kazna", neće vam biti dobro

Prijavila ga supruga

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Nasilje, silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora E. T. (42) iz Novog Pazara jer je godinama silovao 15-godišnju ćerku.

Ovom presudom, E.T. je osuđen na maksimalnu kaznu za ovo krivično delo - silovanje maloletne osobe, a njom je preinačena prvostepena presuda Višeg suda u Novom Pazaru kojom je bio osuđen na 10 godina zatvora, rečeno je Tanjugu u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Ovaj sud je usvojio žalbu tužioca i povećao kaznu, dok je žalbe branioca odbio kao neosnovane, preciziraju u Apelacionom sudu.

Inače, Krivični zakonik Srbije 15 godina zatvora propisuje kao maksimalnu kaznu i za krivično delo (obično) ubistvo.

NIŠ U ŽALOSTI! Mediji došli do saznanja ko je čovek koji je noćas poginuo! Vraćao se sa službenog puta!

E. T. je uhapšen 29. oktobra 2017. godine, i od tada je u pritvoru koji mu je produžen do upućivanja u zatvora na izdržavanje kazne.

Uhapšen je, nakon što ga je, kako su pisali mediji, policiji prijavila supruga kojoj je ćerka ispričala da ju je otac više puta silovao.

Napadač se po mrklom mraku prikrao kafiću, sa automatom vrebao Dragana! Krvavi detalji likvidacije u Novom Sadu!

Operativci novosadske policije intenzivno tragaju za osobom koja je u nedelju uveče u Sremskoj Kamenici ispalila deset hitaca iz automatskog oružja u Dragana Amidžića Amidžu (55), vlasnika hotela "Sajam". I juče su nastavili sa uviđajem prikupljajući dokaze na mestu zločina.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sreten
  08/10/2019 - 17:22
  Fobro je sto je osudjen na maksimalnu kaznu. Ne valja sto je zakonom predvidjeno da maksimalna kazna bude samo 15 godina.
  • Saša @Sreten
   09/10/2019 - 11:34
   Zakon je sada promenjen pa se za ovakva zverstva služi doživotna kazna,da sam na mestu njene majke on više ne bi bio živ.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi