Petar Anđelković
Facebook
Petar Anđelković

Facebook

Petar Anđelković, Foto: Facebook

 

- Požari su podmetnuti profesionalno. Izgledalo je da je u pitanju kvar na instalacijama jer je vatra izbila na motoru, ispod poklopca. Naknadno je utvrđeno da je presečeno crevo za dovod goriva i da je unutrašnjost motora polivena, pa zapaljena - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Krenula na posao, sa sobom ponela dve kocke, ovako je piromanka umalo SPALILA CELU HRVATSKU!

AUTOR: 24sata.hr; D.K. DATUM I VREME: 30.07.2019. 10:21 Osumnjičena za izazivanje velikog požara kod Šibenika privedena je i predata pritvorskom nadzorniku, a policija je otkrila detalje kako je zapalila požar. Požar, Foto: Tanjug/AP Piromanka (53), inače zaposlena u preduzeću Hrvatske autoceste, uhapšena je pre dve godine zbog izazivanja čak sedam požara na području Dubrave, ali je, posle psihijatrijskog veštačenja u oktobru 2018.

 

Smederevo, požar, Petar Anđelković

Alo

Smederevo, požar, Petar Anđelković, Foto: Alo

 

 

Anđelković: Zahvalan sam policiji na hapšenju piromana

Petar Anđelković je rekao za „Alo!“ da mu je pao kamen sa srca jer je strahovao za bezbednost porodice.

- Ne znate kakav je osećaj kada vam neko za dve noći uništi gotovo sve što ste stvarali čitavog života. Po gradu su se posle paljevine čule priče da je splav koji iznajmljujem navodno sledeća meta, a ja nisam znao zbog čega. Tek posle hapšenja sam saznao ko je osumnjičeni i bio sam zatečen. Marko je bio redovna mušterija, ali je znao da napravi problem, pa sam ga diskretno zamolio da više ne dolazi. Sada čujem da je ta molba bila povod da mi napravi štetu od oko 45.000 evra! Zahvalan sam policajcima koji su na osnovu tragova uspeli da pronađu piromana - rekao je Anđelković.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Smederevo, požar, Petar Anđelković

Alo

Smederevo, požar, Petar Anđelković, Foto: Alo

 


- Drugi požar bio je znak da se neko baš nameračio na muzičara. Utvrđeno je da se Anđelković nikome nije zamerio i da se bavio isključivo muzikom i ugostiteljstvom. Posle izveštaja sa okolnih baznih stanica utvrđeno je da je jedan mobilni telefon bio u neposrednoj blizini u oba slučaja - objašnjava naš izvor i dodaje da je istraga tada usmerena ka Marku.

- Osumnjičeni je, prema saznanjima policije, narkoman. Ispostavilo se da poznaje Anđelkovića, koji ga je on zbog nedoličnog ponašanja izbacio iz kafića. Posle pregleda snimaka sigurnosnih kamera sve se poklopilo. Marko je policajcima olakšao posao jer je navodno počeo da se hvali po gradu „da će svako ko mu se zameri proći kao muzičar“. Međutim, posle hapšenje je odbio da daje izjave i odlučio je da se brani ćutanjem - otkriva naš sagovornik i dodaje da istraga treba da utvrdi da li je imao i saučesnike.

BONUS VIDEO: Požar u Minhenu pred meč Bajerna i Zvezde - vatrogasci