Olgu sahranjuju pored preminulog sina

alo.rs | vesti 2017-07-10 05:24:55 2017-07-10 05:24:55

Olgu će sahraniti pored sina koji je preminuo pre pet godina

RAS Uroš Arsić, Rajko Ristić

Olga Lovrić (39), koju je kamenom ubio bivši muž Milan (46), a posle toga se bacio pod voz, biće sahranjena najverovatnije pored svog sina, koga je izgubila pre pet godina!

Olga je pre svog najmlađeg sina, koji sada ima tri godine, rodila još jednog dečaka, koji je umro samo nedelju dana posle rođenja, kažu poznanici ove porodice.

- Olga i Milan su pre oko pet godina, između drugog i trećeg deteta, dobili takođe dečaka. Međutim, on je iz nepoznatih razloga umro nedelju dana posle rođenja!

Porodica ubijene Olge planira da je sahrani pored njene bebe, na groblju u Zemunu. Milan je sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gde mu živi porodica - kaže naš sagovornik.

Porodica još nije zakazala Olginu sahranu zbog kompletne dokumentacije koja mora da se prikupi posle obavljene obdukcije.

- Sahrana je planirana za danas, ali je silom prilika pomerena za neki drugi dan u toku nedelje, kada budu obavljene sve formalnosti - objašnjava naš izvor.

Ubistvo se dogodilo 5. jula u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Supružnici su došli na ugovoreni sastanak kako bi Milan u prisustvu socijalne radnice video njihove sinove od tri, osam i deset godina. Olgini prijatelji pretpostavljaju da je Milan isplanirao ubistvo.

- Pretpostavio je, verovatno, da Olga smatra da je u Centru bezbedna i da neće biti na oprezu. Kada se završio njegov susret sa decom, verovatno se sakrio i čekao da ih ona smesti u autombil. Odmah posle toga joj je prišao i pred njima je hladnokrvno ubio. Radnice Centra videle su da se napolju odvija drama, ali nisu izašle jer su bile uplašene za svoju bezbednost - pričaju Olgini prijatelji.

Expand player
Pogledajte više