U OVOM TOALETU SE SUOČILA SA MANIJAKOM Nesrećna učenica Treće gimnazije za dlaku izbegla da bude silovana!

U Trećoj beogradskoj gimnaziji juče je došlo do pokušaja silovanja kada je manijak pošao za devojčicom u toalet pokušavši da je napastvuje.

Toalet 13. Gimnazije, Foto: printscreen/twitter

Policija je uhapsila manijaka nakon što je objavljen poziv MUP-a da svi koji vide čoveka sa slike, odmah obaveste nadležne.

Miloš M. uhapšen je zbog sumnje da je pratio 16-godišnju učenicu drugog razreda Treće beogradske gimnazije, kako devojčica svedoči on je ušao za njom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom, stao ispred nje i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici. Zatim je počeo da otkopčava kaiš svojih pantalona, ali je preplašena devojka uspela da pobegne i sve je ispričala profesorki koja je odmah obavestila rukovodstvo gimnazije.

 

Manijak je zapretio učenici da če se sutra vratiti da je siluje i uspeo je da pobegne.

Rukovodstvo škole odmah je prijavilo slučaj policiji, a video nadzor u gimnaziji slikao je osumnjičenog koji je zatim, u saradnji sa građanima, prepoznat, identifikovan i uhapšen.

 

Milošu M. određeno je zadržavanje do 48 sati po nalogu višeg javnog tužilaštva. Nakon zadržavanja, biće priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Ovo je navodno toalet u koji je napasnik ušao za devojčicom:

 

Podsetimo, MUP je juče objavio fotografiju ovog muškarca i on je veoma brzo uhapšen na Čukarici.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi