Petrovac na Mlavi
Tanjug
Petrovac na Mlavi

Tanjug

Petrovac na Mlavi, Foto: Tanjug

Nemanja je pobesneo jer su ga obe devojke odbile.

Nemanja Titijevski (25) iz Petrovca na Mlavi, brutalno je pretukao u noći između subote i nedelje dve devojke ispred jednog noćnog kluba u ovom gradu, a fizički se obračunao i sa bivšim dečkom jedne od devojaka koju je udario glavom.

Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 16:22 Tragedija! selo, Foto: Tanjug Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka. Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu.

Do sukoba je, kako navodi portal "Tpk news" prvo došlo u samom klubu kada su devojke odbile pijanog Nemanju koji im se nabacivao. Navodno je pobesneo što su ga odbile i počeo je da ih maltretira i psuje nazivajućijih kurvama.

Žene su mu rekle da ih ostavi na miru i izašle su napolje iz lokala. Međutim, nasilnik je krenuo za njima vani, gde je počeo da ih udara.

Pročitajte još:

Kako su za "Tpk news" ispričali očevici, nasilnik je glavom udario jednu od devojaka koja pala kao pokošena na zemlju, a onda je i njenu prijateljicu udario pesnicom u lice i počeo da beži, jer je u međuvremenu stigla policija.

On se predao policiji, a nakon date izjave, pušten je kući.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina