Neđeljko Đurović
Instagram
Neđeljko Đurović

Instagram

Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Bojica Ðurović, otac Neđeljka Ðurovića optuženog za ubistvo, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je pre dva dana lažno prijavio da je upucan policijski službenik G.V, nakon čega je tužilaštvo tražilo od suda da mu odredi pritvor.

On je na saslušanju negirao da je telefonom pozivao razne službe, navodeći da se ne seća da ih je zvao, jer je bio u pripit, napominjući da je revoltiran postupanjem policije u postupku koji se vodi protiv njegovog sina.

Bojica Ðurović se tereti za dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i lažno prijavljivanje.

Tužilaštvo je za njega tražilo pritvor imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, s obzirom na to da se radi o stranom državljaninu.

U toku dokaznih radnji Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu najavilo je da će ispitati oštećenog, eventualne svedoke i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Miloš Mileusnić

Facebook printescreen

Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

Neđeljku Ðuroviću se u petak nastavlja suđenje za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

On je uhapšen iste večeri i od tada je u pritvoru, mada negira ubistvo.